bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zamlar Geri Alınsın
Yazarlar // 6 Kasım 2019 Çarşamba 22:46

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi ne yapmak istiyor bunu çözebilen var mı?

Ben çözemedim, halkı cezalandırıyorlar desem değil herhalde destekle de olsa AK Parti Samsun’da seçimi kazandı. Sürekli zam yapan Büyükşehir Belediyesi’nin Samsun halkına beslediği bu kinin sebebi nedir?

Seçimlerde oyların düşmesi mi, gelecek seçimlerde oyların daha da düşüp kazanamamak korkusu mu?

Eğer böyle bir korku varsa yöneticiler halka kulak vermelidir, hatta yapılan zamların en azından bir miktarı geri alınmalıdır. Yoksa iş çığırından çıkacağa benziyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi önünde önceki yapılan su zammı protestosunun ardından, öğrencilerde ulaşıma yapılan yüzde 18'lik zammı protesto ettiler, zamların da geri alınması istendi. Bu protestoların giderek büyüyeceği kaçınılmaz gibi geliyor aklıma, çünkü vatandaş bıktı artık. Kızmak yerine gülmeye başladılar, asıl tehlike de bu.

MİLLET İttifaklı belediyelerde su ve ulaşıma indirim gelirken CUMHUR İttifaklı Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde neden artıyor fiyatlar. Yoksa oylar düştüğü için vatandaş cezalandırılmak mı isteniyor.

Samsun’u yönetenler, bu zamları yapanlar ve uygulamakta direnenler, vatandaşın gülmeye başlamasından korkun çünkü yumuşat huylu atın çiftesi pek olur derler bunu da unutmayın.

Asla yanlış anlaşılmasın, kimseyi tehdit falan etmiyorum, önümüzdeki seçimlerde başlarına gelebilecek olanları şimdiden hatırlatmak istiyorum. Önceki seçimleri düşünmüyorlarsa ona da bir sözüm yok, bir dolu borç bırakıp gidebilirler, vatandaş nasıl olsa borçları da öder merak etmeyin. Gölge etmeyin yeter.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Yarın, geri kalan ömrümün ilk günüdür…