bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yöneticiler Yargılanmalı
Yazarlar // 10 Nisan 2018 Salı 07:16

İsmail BAŞARAN

Samsunspor’un kötü gidişi sürüyor. Bu gidişin nereye doğru olduğu da ayan beyan ortada. Sadece eski yöneticiler değil sanırım atanan kayyum da yeteri kadar itici gücü sağlayamadı.

Alt sıralardan kurtulma adına İstanbulspor’la kritik bir maça çıkan Samsunspor, rakibi ile golsüz berabere kalınca taraftar da isyan etti. Samsunpor’un bu duruma nasıl ve neden geldiğini pek fazla irdelemek istemiyorum, ancak birkaç söz de söylemek gerekiyor.

Son İstanbulspor ile yapılan karşılaşmada da arzulanan futbolu ortaya koyamayan ve istenilen sonucu alamayan Samsunspor artık veda turlarına hazırlanıyor.

Haliyle bu durum da öncelikle her karşılaşmada tribünlerdeki yerlerini alan taraftarı üzüyor. Bu üzüntü artık isyana dönmüş durumda.

Taraftar artık çıldırmak üzere, karşılaşma çıkışı bir ağızdan Erkurt Tutu'yu protesto ettiler. Maçı izlemeye gelen eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ta bu protestolardan nasibini aldı. Samsunspor’u bu hale getirenler sadece bu ikili mi?

Elbette değil. Çünkü yapılan yanlış transferler, harcanan paralar boşa gitti hep. Bu transferleri kimler yaptı? Siyasetin bu işte parmağı var mı?

Atanan Kayyum da sanırım işin içinden çıkamayıp topu yuvarlayıp duruyor. Üzüldüğüm ise kabağın KAYYUM’un başına patlayacağı. Oysa yapılması gereken Samsunspor’u bu duruma getiren geçmiş yöneticilerin yargılanmasından geçiyor.

Bu yargılama sırasında yapılan masraflar, hesaplar nasıl olsa masaya yatırılır. O zaman kimlerin neyi kaça aldığı, hangi futbolcuyu kaça transfer ettiği ve ne kadar para ödediği de ortaya çıkar.

Galiba Samsunspor’u da temize çıkarmanın tek yolu bu. Yani, yöneticilerin yargılanması… “Biz genel Kurulda hesap verdik” demekle kimse kendini kenara atmasın.

Kırmızı Beyaz Siyahlı takımın içinden çıkılmaz bu duruma düşmesinde tek masumlar her ortamda takımlarını destekleyen taraftarlardır.