bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yolun Sunu Süper Lig
Yazarlar // 24 Mayıs 2015 Pazar 00:00

Ragıp GÖKER

Şu adına 'passolig' denilen uygulama nedeniyle tam dolu tribün görmeye hasret kaldık.

Süper Lig'in kapısına dayandık. Hayati bir maça çıkarken tribünleri dolu görmek istedik ama kale arkalarıngene boştu ama para vermeden girilen prokol tribünü doluydu maşallah.

CHP'nin seçilmiş ilçe başkanına "Gelme, seni içeriye alamayız bu nedenle mahçup olursun" diyen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Cemal Yeşiyurt'u prtokolün en önüne oturtmuş en güzelinden.

'Gözünü seviğimin parası, sen nelere kadirsin'

Maç tam anlamıyla 'koyun ve kasap' meselesiydi.

Biz kazanıp Play Off istiyoruz, Denizli ise kazanıp Lig'de tutunmak.

İki takım da maça "Önce yemeyelim, bulursak atarız" anlayışında başladı.

Denizlispor takımı maçın başlarında bizim takımı ceza alanlarına sokmadı. Rakip ceza alanına ancak 10. dakikada top taşıyabildik.

Bizim takım Mbilla ve Ofeodu ya atılacak uzun toplarla rakip savunmanın arkasına sarkkmaya çalışırken, Denizli takımı da Erçağ ve Şenol Akın'ın taşıdığı toplarla pozisyon üretmeyi denedi.

Sinirlerine hakim olanın avantajlı olacağı bir maçtı. Biz Denizli takımının telaşlı olacağını beklerken, aksine onlar sakin, bizimkiler telaşlıydı.

Erhan Altın'ın Eren Tozlu israrını anlamış değilim. Bu arkadaşın koca 45 dakika boyunca tek olumlu hareketini görmedik.

Değişiklik yapmayı biz golü yiyince hatırladı Altın, ama hemen beraberliği yakalayınca bundan yine vaz geçti. Oysa beraberliğin yetmeyeceği bir maçı oynuyordu takım.

Değişiklik alışkın olunduğu üzere 65. dakikada gerkeçleşti. Değişikliğin sonucu değil belki ama iki dakika sonra galibiyet golüne ulaştı takım. Beni en çok sevindiren de golümüzü takımımızn en iyi oyuncusu Taha Yalçıner'in atmasıydı.

Golden sonra Denizli takımı çok adamla üzerimize geldi, doğal olarak bizim takım da geriye yaslanmak ve kalemizi çok adamla savunmak durumunda kaldık.

Maçın son 15 daikikası biz tribündekiler için de, maçı TV'den izleyen her iki takımın taraftarları içinde yürek dayanmayacak özellikteydi.

Zor olacağını biliyorduk.

Böyle maçlarda iyi oyun zaten beklenmez.

Önemli olan iyi oynamadan da kazanmak.

Bu maçı muhteşem taraftarımızın kazandırdığını söylesek abartmış olmayız.

Biz yolumuza devam ediyoruz.

Bu yolun sonu Süper Lig olmalı.

Haydi aslanlar bunu da başarın.