bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yeni Statmış!
Yazarlar // 16 Aralık 2019 Pazartesi 23:56

İsmail BAŞARAN

Samsunspor ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı, oyunu, Samsunsporlu futbolcuları, yeni Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın oyunu nasıl okuyup okuyamadığını yazacaktım ancak maalesef olmadı.

Utanarak da olsa sizlere yüz kızartıcı bir olaydan bahsedeceğiz. Sapıklık falan değil sakın yanlış anlamayın, bu milletin paralarının doğru harcanmadığından bahsedeceğim, paranın kimlerin hangi yüklenicilerin cebine aktığı pek önemli değil, nasıl olsa bir yandaşa gitmiştir.

Samsun medyası arasında spor yazanlar da var, beğenenler eleştirenler de var. Ancak ne hikmetse bir konuyu, hem de çok önemli yüz kızartıcı bir konuyu yazana pek rastlanmıyor. Belki localarında oturanlar, protokolde oturanların haberleri bile yoktur, ancak maalesef bizler yaşıyoruz.

Yıkılan ve yerine millet bahçesi yapılacağı söylenen 19 Mayıs Stadında futbol müsabakaları izlemiş birisi olarak çalışacağım bölüme birerken hiç amonyak kokusuyla karşılaşmadım ve bu kokuyu yayan idrara basmadım.

Ancak Yeni 19 Mayıs Stadında hem de milyonlarca liraya yaptırılan stada bırakın hacet gidermeye gitmeyi, çalışacağım bölüme garip suların, -utanarak yazıyorum- idrarın üzerine basarak giriyorum. Nedeni basit herkes kendini uzman sanıyor herkes topu birbirinin üzerine atıyor.

Tuvalete girenler ise maalesef daha fazla bu aymazlıkla karşılaşıyor.

Bu stadı buraya yaptıranlar, yerini yanlış seçenler, işi denetleyenler hepiniz suçlusunuz hepiniz Samsun’a ihanet etmişsiniz, bari tuvaletlerini doğru yapsaydınız da içine rahat edilseydi.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İyi insanlar görmek için çevrene bakıyorsun da aynaya baktığında iyi insan görebiliyor musun?