bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yazıcı'nın İddiası Korkutuyor
Yazarlar // 30 Ocak 2018 Salı 21:59

İsmail BAŞARAN

Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, "Samsun'da tek bir kapalı pazaryeri bulunmadığı ve belediyelerin sağlıklı olmayan ortamlarda vatandaşlara satılan hayvansal ürünlerin satışına göz yumduğu" iddiasında bulundu.

İddia gerçekten çok korkutucu. İddiaya bakılırsa Samsunlu hiç de sağlıklı olmayan sebze ve meyve yiyor.

Bu iddialarla ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, de bir açıklama yaptı ve Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı'nın, "Samsun'da tek bir kapalı pazaryeri bulunmadığı ve belediyelerin sağlıklı olmayan ortamlarda vatandaşlara satılan hayvansal ürünlerin satışına göz yumduğu" yönündeki açıklamalarına değindi.

Samsun’da yeteri kadar Pazaryeri olup olmadığını tartışmak benim işim değil, ancak sağlıksız ürün satıldığı iddiaları can sıkıyor.

Pazaryerleri denetleniyor mu? Bu sorunun yanıtını olumlu verebilmek sanırım zor. Çünkü tüketiciler pazaryerlerinde zabıtaya rastlamadıklarını belirtiyor. Tek tük gezen zabıtaların ise elleri arkalarında turladıkları iddia ediliyor.

Aslında bu işi kökünden çözmenin yolu var. Sebze ve meyve halinden pazara sevk edilen ürünler yerinden çıkmadan kontrolden geçirilebilir. Böylece de ürün daha pazara gelmeden sağlıklı mı değil mi ortaya çıkar.

Çok mu zor bunu yapmak?

 

CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan vatandaşlar arasında sıkça tartışılar Suriyeliler konusunda müjdeli bir açıklama yaptı.

Suriyeliler ülkelerine geri gönderilecek.

Sanırım bu işe en fazla sevinenlerden birisi ben olacağım. Herhalde Suriyelilere verilen aylık ücretler için benim maaşımdan kesilen miktar da iade edilir.

Bugüne kadar kesilenlerden vazgeçtim, kesilen kadar zam gelmesine de razıyım. Bu konuda Hükümetten yeni bir açıklama bekleyen milyonlarca emekli var Türkiye’de.

Merak konusu, Suriyelilerin ülkelerine ne zaman gidecekleridir. Gittiklerinde Samsun’da Çiftlik Caddesi’nde insanlar rahat yürüyebilecekler.

Sahi bunlar vatandaş değil miydi? Geçici mi misafirlerimiz oldular? Memleketlerine olası bir baskın seçimden sonra mı önce mi gönderilecekler?

İş galiba bu sorularda düğümlenecek…

 

İYİ PARTİ AÇILIŞI

İYİ Parti’nin Samsun İl binasının açılışı, Meral Akşener tarafından yapıldı. Hava yağmurluydu, belki de o nedenle katılım yeteri kadar fazla değildi diye düşünürken bir arkadaş bindirilmiş birliklerin olmadığı yolundaki mesajını aldım.

Çevre illerden kimsenin olmadığı, öğrencilerin, öğretmenlerin, memurların açılışa katılmadıkları hatırlatıldı. Oradaki kalabalığın azlığına kimse takılmamalı. Çünkü bir önemli nokta vardı orada. MHP’li bazı kimseler açılıştaydı.

Yani yukarıda ne olur bilmem de İYİ Parti MHP tabanında İYİ bir yer bulacağa benziyor.


GÜNÜN SÖZÜ

Gençliğe, yaşlılıktan çok hürmet etmeliyiz.(Victor Hugo)