bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
YARIM KİLOLUK ÇAY
Yazarlar // 21 Haziran 2019 Cuma 10:44

İsmail BAŞARAN

Adalet ve Kalınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ı desteklemek amacıyla katıldığı seçim mitinglerinde yaptığı konuşmalar kadar hareketleri ve eylemleri de dikkat çekiyor.

17 Yıldan fazla Türkiye’yi yöneten AK Parti’nin Genel Başkanı daha öndeki mitinglerinde olduğu gibi yine otobüsün üzerinden vatandaşa bir paket çay atmayı sürdürüyor. Hatırlanacağı gibi Erdoğan bunu daha önceki seçimlerde de yapmış ve vatandaşa paket paket çayları atmıştı.

AK Parti Genel Başkanı bu hareketini bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yapıyor pek anlamış değilim. Öyle ya kocaman Cumhurbaşkanı otobüsün üzerine çıkacak vatandaşa çay paketleri atacak. Bu iş doğrudan doğruya vatandaşı aşağılamak değimlidir?

Bu iş, uzun süredir görevdeki iktidarın vatandaşı enflasyon altında ezdiğinin, insanları bir paket çaya muhtaç bıraktığının resmi kaydı değimlidir? Ülke insanını bir paket çaya muhtaç edeceksin, sonra da çıkıp karşılarına “Bu güne kadar yaptık, yine biz yaparız” diyecek ve oy isteyeceksin.

Bir paket çaya muhtaç bırakılan vatandaş da seni çılgınca alkışlayacak ancak bu hale nasıl odu da düştüğünü sorgulamayacak. Allah, kimseyi aklını başkalarına satacak kadar akılsız ve düşünemez duruma getirmesin. Sarayda oturanlar, vatandaşa yüksekten bakanlar bir gün gelir oturacak saray bulamadıkları gibi hesap vermekten de kaçamayacaklar.

Türkiye ilerliyormuş, eskiden “yiğit muhtaç oldu kuru soğana” diye dizeler vardı, şimdi bir paket çay atıyorlar, kemik adar gibi. Bugün vatandaşa kekik gibi ay atanların boğazına takılıverir.

BU NE CİDDİYETSİZLİK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İstanbul’da seçim çalışmalarında bulunuyor. Samsun’da ise işler ağır aksak yürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Cemalettin Kola, SAMULAŞ'ın borcunu ve denetlenip denetlenmediğini Genel Müdür Sedat Tamgacı'ya ve Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk'a sordu geçenlerde.

Tamgacı'dan gelen cevap ilginçti: "Bilmiyorum". Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk’tan gelen cevap daha da ilginç oldu: "Bu konuyu çay içerken konuşuruz." İstanbul’daki mitingde bir paket çay vardı gündemde, Samsun’da ise çay bir bardağa kadar düşmüş durumda.

Bunun adı ciddiyetsizliktir, konular çay içerken değil meclis salonunda görüşülür ve bu unutulmamalıdır.