bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
YAPILMASI GEREKEN
Yazarlar // 1 Ağustos 2019 Perşembe 12:47

İsmail BAŞARAN

Tüm Türkiye’de zaman zaman olduğu gibi Samsun’da da vatandaş artık bilinçlenmeye başlamış görünüyor. Bu bilinçlenmede işin ucunun kendisine de dokunduğunu hisseden vatandaş Samsun’un Atakum ilçesinde seçilmiş belediye başkanı Cemil Deveci’ye sahip çıkmak için eyleme gitme kararı almışlar.

Seçimlerden sonra sürekli gelen icralar artık belediye Başkanı ve yöneticilerini bezdirmiş. Hacizler gırla gidiyor, da bu hacizleri gönderen alacaklılar şimdiye kadar neredeydiler?

Atakum Belediyesi’nin CHP’ye geçmesinden sonra “borçlarını ödeyemeyen bir belediye” haline gelmesi ve seçmenin gözünde aşağılanması mı istenmişti acaba.

Eğer böyle bir art niyet vardıysa kafalarda AK Parti Atakum seçimlerini kaybetmesi seçim öncesinde de kafasına koymuştu demek.

Kısacası AK Parti, tıkanan belediyecilik sisteminin Atakum’da iflas ettiğinin bilincindeydi de kazananı aşağılamak için aradığı yol haritasını böyle çizmişti.

Ancak bu düşünce ters tepmiş olmalı ki seçmen Başkan Cemil Deveci’nin yanında yer alıyor. Atakum Belediyesi'ne seçimlerden sonra sürekli gelen icra dosyaları ve haciz işlemleri üzerine Atakum halkında bir tepki oluştu.

İcra işlemlerinin sürekli gündemde tutulması CHP’li Cemil Deveci’yi halkın gözünde küçük düşürmeyi amaçlayanlar bu düşüncelerinde başarılı olamadı, Atakum halkı başkan Deveci’nin yanında yer aldı. Bu haciz işlemlerinin sürekli gündemde tutulması Atakumlu vatandaşlar, son haciz işleminden sonra sosyal medyada örgütlenmeye başladı ve protesto kararı aldı.

Bugün Atakum’da vatandaşların bir bölümünün 16.30'da Atakum Belediyesi önünde bir protesto yapması bekleniyor. Protesto giden yönetime olacak yanlış anlaşılmasın sakın

Gelelim işin mizah gibi görülebilecek gerçeklik yanına. Eğer ben bu şartlar altında belediye başkanı olsaydım ne yapardım bakın açıklayayım.

Araçları AK Parti’li Başkan İshak Taşçı döneminde haczedilen belediyenin başkanı olarak milyonluk araçlar değil de bir eşek kiralar, toplantılara, açılışlara, her türlü resmi yerlere ve de vatandaşa o eşekle gider, Belediye’yi bu hale düşürenleri milletin gözüne sokardım ve kendilerine gelmelerini sağlardım.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir insanın akıllı olmasına bir şey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)