bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yağmur Yağınca
Yazarlar // 9 Ekim 2019 Çarşamba 04:29

İsmail BAŞARAN

Samsun bir garip il, ne zaman yağmur yağsa insanlar atletik olmak zorunda yoksa yollarda biriken sularda ya ayakkabı eskitecekler veya yolların bu hale gelmesinde payları olanların halini ve hatırlarını soracaklar…
Yıllardan beri yağmur sularının kolaylıkla yani yollarda göllenmelere yol açmadan atılmasını yerel yönetimler başaramadı. Bu işi maalesef ne AK Parti yönetimlerinde ne de daha önceki yönetimlerde yapamadık. Ya plan program yapması bilinmiyor veya çizilen projeler tam anlamıyla uygulanamıyor.
Son yağmur da bu acı gerçeği bir daha gösterdi. Samsun’un merkezinde olduğu gibi yağmur alan ilçelerde de yollar su gölüne döndü. Kanallar tıkandı sular yolların üzerinden aktı, bu arada da vatandaş ayıp olmasın da şehri yönetenlerin halini hatırını sordu.
Yağmur sularının denizle buruşturulmaması yıllar öncesinden gelen bir sorun ancak bir türlü çözülemiyor. Çözüm için uğraş veriliyor mu sorusuna verilecek yanıt da hayır şeklinde elbet.
Suların göl haline gelmesinin bir de olumlu tarafı var, inanlara akrobasi hareketleri yaptırıyor belediyeler ve sağlıklı yaşamasını sağlıyorlar!!!

EKONOMİ VE SINIR ÖTESİ

Türkiye’yi yönetenler ekonominin dip yaptığı ve içinden çıkılmasının zorlaştığının anlaşıldığı gönlerde hemen sınır ötesi harekâtlara sarılıyor. Vatandaşlarız da ABD Başkanı’nın tehditli konuşmaları karşısında haliyle iktidarın yanında yer alıyor.
Birlikler sınır ötesi harekâta başlamaya başlayınca ekonomik sıkıntılar unutuluyor. Be de tehditlere karşı millet olarak parti gözetmeksizin bir araya geliyoruz.
ABD’nin Türkiye ekonomisini yerle bir etme tehdidi sonrası Samsun Milletvekili Erhan Usta, kayıtsız kalmadı. Usta, “Türkiye ekonomisinin temellerinin sağlam olmaması bir milli güvenlik sorunudur. Ekonomimizin bu kadar dış kaynağa bağımlı olması bizi tehdit etme konusunda birilerini cesaretlendirmektedir. Bu tehditleri geçersiz kılacak tek şey ekonomimizi güçlendirmektir” dedi.
Tamam, da nasıl olacak bu iş? Sorunun yanıtını kimse açıklamıyor. Tehdide göz yummayalım da sınır ötesindeki yapılanmalara ABD  silahları sınırlarımızdan geçirirken Hükümet uyuyor muydu, yoksa işin bizzat içinde miydi?
Türkiye’ye dönecek silahları Türkiye’den geçirtenler için yapılması gereken bir tek sonuç olmalı:
Vatana ihanetten yargılanmalılar.

GÜNÜN SÖZÜ
İnsanlar eğer yalnız inandıkları zaman savaşsalardı, savaş çıkmazdı. Tolstoy