bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
VERİLEN SÖZLER
Yazarlar // 20 Eylül 2019 Cuma 13:42

İsmail BAŞARAN

Seçim çalışmaları sırasında Başta AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere neredeyse tüm belediye başkan adaylarının verdikleri söz vardı.

Çay ve kek verilecekti, bunun için de millet bahçeleri yapılacaktı. Başka illerde yapılıp yapılmadığını bilmiyorum da Samsun’da böyle bahçeler var mı, Samsunlular siz gördünüz mü,  gidip çay ve kek yediniz mi oralarda? Yoksa sizler de benim gibi meydanlarda çay paketleri atan iktidar tarafından keklendiniz mi? Yani kısaca enayi yerine koyuldunuz mu?

Samsun’da millet bahçesinde çay ve kek dağıtmak bir tarafa, Büyükşehir Belediyesi AK Parti’li Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından seçim öncesi yapılan zamları geri alıyor. Herhalde nasıl olsa oyları verdiniz ne yaparsanız yapın, ezilin ekonomik cenderenin çarkları arasında demeye getiriyor.

Hatırlayalım: Zihni Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden önce işçilerle sendikaları Belediye İş Sendikası aracılığıyla toplu iş sözleşmesi yapmış, maaşlarına yüzde 17'lik zam kararı alınmıştı. 31 Mart yerel seçimleri ile göreve gelen Başkan Mustafa Demir, işçilerin maaşlarının bile kredilerle ödendiğini belirterek, yapılan zammın geri alınacağını açıklamıştı.

Söz vermek, yanaktan öpücük vermeye benzemez, ya söz verip milleti kandırmayacaksınız ya da verdiğiniz sözü tutacaksınız.

Unutmayın ki, vatandaşı kandırıp göreve gelen siyasilerle doludur o çöplük. Siyasi çöplüğü temizlemenin yolu o çöplüğe düşmemektir, çünkü düşenler bir daha çıkamıyorlar ve de halkın yüzüne bile bakamıyorlar.

Bu sözlerim sadece Büyükşehir Belediyesi için değil elbet, ilçe belediyelerine seçilen başkanlar da verdikleri sözleri tutmalılar, çünkü seçim öncesi verdikleri sözler yakında karşılarına çıkabilir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın ve ilmin üç büyük düşmanı vardır: Kötülük, bilgisizlik ve tembellik. HAECKEL