bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Vekiller Nerede?
Yazarlar // 12 Mayıs 2021 Çarşamba 22:57

İsmail BAŞARAN

Samsunspor siyaseten yalnız mı kaldı. Bu sorunun yanıtını hangi siyasetçi verebilecek? İktidar ve muhalefetten birkaş milletvekili zaman zaman karşılaşmaları islemeye gidiyor.

Sadece bir milletvekili CHP’li Neslihan Hancıoğlu Kırmızı Beyalı takımın karşılaşmalarını yerinde izlemeyikaçırmıyor. Peki İktidar milletvekilleri neredeler? Samsunspor’un tam desteğe ihtiyacı olduğu şu günlerde Krımızı Beyaz Siyahlı takımın yanında olmayacakarsa ne zaman olacaklar?

Olması gerekeni Türkiye Spor Yazarları Genel Başkanı Sayın Oğuz Tongsirvsosya medyadan dile getirdi. Üç takımın puanlarının aynı olmasına rağmen averajla iğki tkımın süper lide çıkmasına takılmı Sayın Tongsir.

Fransa Futbol Federasyonu’nun kararı:

İlk Üç takım aynı puanı toplarsa üçü de otomatik olarak bir üst lige çıkar Play Off oynanmaz.

İçinde bulunduğumuz bir iki gün içinde hem Samsunspor hem de Samsun milletvekilleri bu konuda ciddi bir baskı uygulamalı. Eğer bu öneri özellikle de CUMHUR İttifakı Milletvekilleri tarafından Sayın Cumhurbaşkanı’na getirilirse belki kabul edilir. Puanlar aynı ancak Samsunspor’un oynadığı bir karşılaşmada kural hatası yapılmış ve tekrarlanmamıştı, bu bile geçerli bir gerekçedir sanırım.

 

BAYRAMDA DA EVDEYİZ

Ramazan Bayramı geldi çattı. Yine evdeyiz, mezarlıklara bile gidemeyeceğiz, olsun gitmeyelim de sadece duyarlı vatandaşlar mı evde kalacak?

Görmüyormusunuz, İsrail’in yaptıklarını protesto edenler sokaklarda, Süper Lig’e çıkan takımların taraftarları sokaklarda. Onlara bu mikrop bir şey yapmıyor mu?

Bu nasıl bir kapanma, kapanmanın bana göresi veya sana göresi olmaz. Ya kapanırız ya da kapanmayız.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.  (Aristo)