bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Vatandaşa Bir Kazık Daha
Yazarlar // 21 Aralık 2019 Cumartesi 12:12

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''İslami finans meselesini öncelikli gündemimize almamız gerekiyor'' dedi.

Finans meselesi konuşulurken bir de haber verdi. Bu haber vatandaşın biraz daha fakirleşeceğinin sinyali oldu. Erdoğan, Suriye'den Türkiye'ye yeni göç dalgasına dikkat çekerek "Şu anda İdlib'den yine 50 bin insan topraklarımıza doğru geliyor. Zaten 4 milyon insan var, şimdi 50 bin kişi daha geliyor" ifadesini kullandı.

Bu ifadeden anladığım kadarıyla ülkemin insanları biraz daha fakirleşecek.

Siyasi iktidar emekli maaşlarına sıra gelince para yok hazinede diyorlar. Asgari ücret hesaplanmasına ve yüzdesine gelince para yok verilenle idare edin diyorlar.

Ben de diyorum ki milletvekili emeklileri de SSK emeklileri kadar maaş alsınlar. Sonra da devem ediyorum gelecek olan yeni asalakların bakımları için Saray’ın bütçesi artırılmadan mevcut ayrılandan karşılansın, kuş sütü kuru üzüm yaşayanlar biraz da inek sütü içsinler, tabi ülkede inek bulup sütünü sağabiliyorlarsa.

Gelelim gelecek olanlar nereye yerleştirilecek, Güney doğu illerinde kalacaklarsa Türkiye’nin parçalanmak istenmesi projesinin yani girişimidir. Bu aklı verenler de vatan hainidir, SEVR yandaşlarıdır.

 

DAHA DA YOKSULLAŞIYORUZ

Türkiye’yi yöneten iktidar tüm eleştirilere kulaklarını tıkayıp “biz istediğimizi yaparız” mantığını terk etmediği için vatandaş her geçen gün gerginleşiyor ve geçinebilmek içinden çıkılmaz hal alıyor.

Kim ne derse desin, kim hangi rakamlarla oynarsa oynasın, gerçek işte bu:

Türk insanı günden güne yoksullaşıyor. Belki bunun aksini anlatmak isteyecekler çıkabilir. Veya “bizim iktidarımızda” diye başlayıp devamını getirenler de olabilir. Bundan sonra da yapılabilir böyle konuşmalar. Ancak bunların hiç birisi Türk insanının günden güne yoksullaştırıldığı gerçeğini gizleyemez.

4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamaları füze gibi yükseliyor,

Peki, bu asgari ücreti belirleyenler kimler? İktidar, hükümet, harcamaları yapanlar da onlar vergileri toplayanlar da onlar.

Peki, Türkiye’de vatandaşı açlığa mahkûm edenler kimler, ülkeyi yönettiğini sanan ancak maliyeyi bir türkü yönetemeyenler değil mi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır. MEVLANA