bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Türk Bayrağı ve Amazon Heykeli
Yazarlar // 31 Mart 2018 Cumartesi 22:59

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Batı Park ve içindeki düzenlemeler gündemden bir türlü düşmüyor. Orada iyi işler de yapılırken iyi olmayan işleri görmek can sıkıyor. En son örnek bırakın can sıkmayı iç acıttı. Sözüm ona iyi bir iş yapıldı.

Orada bir Amazon heykeli var. O heykelin ayaklarının altına bir de Türk Bayrağı konuldu.

Bu durum, yoldan transit geçenler tarafından pek fark edilmiyor ancak yukarıdan bakanlar görebiliyor bu saçmalığı.

Nerede Atatürk Düşünce Derneği, neden görmezler bu aymazlıkları ve konuyu ciddi şekilde gündeme getirmezler bilemiyorum.

Yapılması gereken bu derneğin en kısa zamanda Türk Bayrağının bu heykelin ayaklarının altından kaldırılması için girişimlerde bulunmak ve saçmalığın önüne geçebilmektir.

Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın başlatıldığı Samsun’da Türk Bayrağına bu hakareti kimlerin ne amaçla yaptıklarını bilmiyorum, ancak yapanlar hakkında toplumu bölmeye çalışmak suçundan işlem yapılmalıdır.

Türk Bayrağı’na hakaret bir millete hakarettir ve bu hakaret yargı tarafından cezasız bırakılmamalıdır.

SINIR İÇİNE DE BAKILMALI

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 6 korucu şehit düştü. Olayda 3 korucu ve 4 asker de yaralandı. Bu şehitlerle ilgili haberler bile medyada az yer buldu.

Türkiye sınırlarını teröristlerden temizlerken galiba içerdeki teröristleri zaman zaman elinden kaçırıyor demek istemiyorum ancak gerçek bu. Sınır içindeki çatışmalarda da şehitler veriyor bu ülke. Bakıyorum da bu şehitler için kimse “Reis bizi Siirt’e götür” diye bağırmıyor.

15 Temmuz Şehitleri ile sınır ötesi operasyonlarda şehit olanlara bağlanan maaşların dengesiz olduğu iddiaları ayyuka çıkmış iken bu tür davranışların can sıktığının da gözlenmesini artık birilerinin dikkate alması gerekiyor sanırım.

 

BU AYRILIK NEDEN ACABA?

Samsun Valiliği Resmi Sitesinde Basına ayrılan bölümde internet gazeteciliği ile ilgili bir bölümün olmadığını görünce içim sızladı. Samsun'da ilk internet haberciliği sitesini kuran bir kişi olarak üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.

Sahi neden yok internet siteleri?

Yapılan etkinliklerin ve yapılacak etkiliklerin kamuoyuna duyurulması için ilgililer tarafından kullanılan bu sitelerin resmiyet kazanmamış gibi gösterilmesi biraz can sıkıyor.

Samsun’da bir dolu internet sitesi var tamam da bunların kaçı resmi kayıtlıdır, vergi ödemektedir.

En azından Maliye’ye kayıtlı olanlar belirlenebilir herhalde. Oysa o internet siteleri, yapılanları ve yapılamayanları tüm Türkiye’ye h0atta Dünya’ya duyurabilmektedir.

Biraz daha anlayışlı ve ayrımcı olmamak gerekmez mi?