bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Telaşımız Yüzünden Kazanamadık
Yazarlar // 29 Nisan 2017 Cumartesi 09:17

Ragıp GÖKER

Hatadan dönmenin bir erdem olduğuna inandığım gibi yöneticilerin kararlarında israrını anlamakla birlikte, doğruyu aramak adına karar değiştirmelerini yadırgamam.Hatta bu davranışı alkışlarım.
Osman Özköylü'yü istifanın eşiğinden kadar getiren eleştirilerin tamamına yakını, formsuzluğuna rağmen Göksü Türrkdoğan'ı oynatma inadıydı.Bir teknik adamın, inandığı ve güvendiği oyuncuları oynatmak istemesi kadar doğal bir davranış olamaz.Bunu anlarım.
Özköylü bu Lig'in önemli hocalarından biridir.O'na inanıyor ve güveniyoruz.Göksu Türkdoğan dün ilk defa kulübedeydi.Kevın Brands ise sahada.Bu durum, Göksu'ya da iyi gelecektir eminim."Kevin Brands iyi oynadmı?" diye sorarsanız.Göksu'yu aratmadı.En az onun kadar kötüydü.O'na verilen şansı iyi kullanmadı. 
Göksu konusunda eleştirilen Özköylü'ye de 'Kör göze parmak' misali, Brands'ı 60. dakikaya kadar israrla sahada tuttu.Osman Hocanın, hücum oyuncusu olduğunu bildiğimiz Bransd'ı, stoperlerin hemen önünde bir orta sahada oynatması da manidardı ayrıca.
Rakibimiz Ümraniyespor, Lig'in en sert ve çok koşan takımlarından.Çok gol atmıyorlar belki ama kolay da gol yemiyorlar.Nitekim buldukları tek pozisyonda golü buldular.Bize de gol pozisyonu vermediler.
Golü çok erken bulan Ümraniye takımına karşı çabuk oynamamız gerekirken, gereksiz yan top ve geri paslarla rakibin savunmada pozisyon almasına fırsat tanıdık.
Erken gol yediğimiz için bir an önce gol gol bulabilmenin telaşıyla da, çok pas hatası yaptık. Sakin oynamamız gerekiyordu oysa.68. dakikasını pozisyona dahi giremediğimiz bir maçtı.Golü bulacak ayaklarımız, Kone ve Murat Gürbüzerol du ama onlara servis yapacak oyuncularımız çok pas hatası yapınca pozisyon yapmakta zorlandık..
Rakibimiz, beklerimizin ileri çıkamasına izin vermedi, bu nedenle hiç yan top yapamadık. Bu nedenle rakibin savunma dengesini bozamadık. Golü yapacak ayaklarımıza atacağımız paslarda zamanlama hatası yapınca, rakibin ustalıkla  uyguladığı ofsayt taktiğini 69. dakikada bir kere bozduk o dakikada yaptığımız tek yan topta Abdülkerim Bardakçı golümüzü buldu."Bu gol dirilişimiz oldu, yedek soyunmak Göksu'ya iyi geldi" derken, galibiyet sevincimiz bir dakika sürdü ancak. Kazansak çok rahatlayacaktık. Olmadı.