bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Taşdemir Kayıpla Başladı
Yazarlar // 3 Şubat 2019 Pazar 00:20

İsmail BAŞARAN

Samsunspor deplasmanda Sancaktepe ile İstanbul’da karşılaştı.  Karadeniz ekibi ilk dakikalarda topa daha fazla sahip olmak için oyunu kanatlara taşıdı. Bu oyun anlayışı Samsunspor’un baskıyı artırmasına ve üst üste üç gol pozisyonuna girmesine yol açtı.

Samsunspor bu üç pozisyonda bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Bunun nedeni de Sancaktepe kalesi önünde aceleden topu iyi kullanamadı.

Samsunspor’un ataklarından sonuç alamaması ev sahibi Sancaktepe topa sahip olduğu dakikalarda oyunu Samsunspor takımının yarı sahasına yıktı. Bu isteğinde başarılı olunca Samsunspor kaptığı topları da hatalı paslarla çabuk kaybetti.

34. Sancaktepe Mehmet’in golüyle öne geçti.

Golün nedeni Samsunspor’un orta sahasının topa sahip olamamasıydı. Golden sonra Samsunspor oyuna denge getirmek yerine psikolojik nedenle olsa gerek top kayıplarına devem etti.

Samsunspor takiplerle değil rakip hakemlerle oynuyor. Hakem Cihan Aydın Bodrum karşılaşmasında çaldığı penaltıdan sonra Sancaktepe karşısında da hatalı yönetimiyle ilk yarıya damgasını vurdu.

Samsunspor ikinci yarıya hızlı başladı ancak ileri çıkışlarda savunmasında yine boşluklar bıraktı. Samsunspor oyunun ikinci yarısında yaptığı top kayıplarıyla rakibine daha fazla oynama fırsatı verdi. Karadeniz ekibi karşılaşmada önce dengeyi kurmak ve ardından galip gelebilmek için üç gol adamını da oyuna soktu. Buna rağmen rakip ceza alanına bile girilemedi.

İlyas’a bir hatırlatma: Futbol takım oyunudur, bunu anlamayan bir futbolcu çıkıp sadece ben topla oynayacağım der de bir türlü ayağından çıkarmazsa arkadaşlarını oyundan düşürmekle kalmaz takımını da üç puan kaybettirir.

Sonuç, İsmet Taşdemir üç puan kayıpla başladı.