bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Takım savunması iyi olunca
Yazarlar // 26 Ağustos 2013 Pazartesi 00:34

Ragıp GÖKER

Adnan Güngör'ün bu takıma transferine şüpheyle bakanların Kütahya'daki maçtan sonra bu düşüncelerini bir kere daha gözden geçireceklerini düşünüyorum ben.

Her ne kadar bir iki top kaybıyla oyuna başlamış olsa da Erdem Şen'in de o bölgedeki katkısıyla kaptanımız Adnan Göngör'ün takım savunmamızdaki zaaflarımızı en aza indirdiğini gördüm.

Adnan Güngör İçin "çok yerinde bir oyuncu" transferi olmuş" diyebiliriz.

Kütahya'daki maçta Hüseyin Kalpar'ın oyun planını da yerinde buldum.

Aminu Umar'ı bile takım savunmasına yardımcı olması için daha çok orta sahada tutan Kalpar'ın bu planına göre takımımız ilk yarıda ancak bir pozisyon verdi rakibine. Bizim takım ise en az üç net  gol pozisyonu yaptı maçın bu ilk yarısında.

İlk yarıda Umar iki kere ileri çıktı. Birinde de Erdem'e golü yaptırdı.

Soyunma odasına 1-0 geride giren Tavşanlı Linyit takımının ikinci yarıda eşitlıği sağlamak adına üzerimize çok adamla geleceği muhakkaktı. Ev sahibi takım buna rağmen iki veya üç pozisyon bulabildi. Kalecimiz Soner bu maçın da iyi adamlarından birisiydi.

Samsunspor takımını bu maçta sadece bir konuda eleştiririm ben. Ev sahibi takımın üzerimize çok adamla geliyor olmasına rağmen, bizim takımın Ekigho'yu ileride yalnız bırakmış olmasıydı. Takımımız rakip alanda Umar'ı koşturarak daha fazla pozisyon yapabilirdi.

Buna rağmen 3-0 gibi net bir skorla dönen takımımızı ve özellikle de Ekigho'yu alkışlayalım.

Sözün özü şudur:

Bundan iyisi, Şam'da kayısıdır ancak.

Keyfini çıkar Samsun...