bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Stres Dolu Karşılaşma
Yazarlar // 11 Şubat 2019 Pazartesi 18:30

İsmail BAŞARAN

 

Samsunspor kendi evinde Eyüpspor’u konuk etti. Kırmızı Beyazlılar oyunun ilk yarısının büyük bölümünde topu iyi kullanan, yardımlaşmada başarılı olan ancak golü bulamayan taraf oldu.

Konuk Eyüpspor’un Samsunspor kalesine etkili gelememesi üstünlüğün Samsusunspor’un eline geçmesine yol açtı. Kazanılan topları Samsunspor bu yarıda iyi kullanamadı.  Üstünlüğü ilk yarı boyunca elinde bulunduran ev sahibi ekip üçüncü bölgede başarılı olamadı ve evinde olmasına rağmen çok düşük şut yüzdesiyle oynadı.

Samsunspor’un ilk yarıdaki bir eksiği de konuk ekip topu kapıp Samsunspor’un kalesine giderken geriye dönmede geç kalmasıydı. Eğer konuk ekip Samsunspor’un birinci bölgesinde başarılı olabilse ve topu iyi kullanabilseydi Samsunspor’un işi zora girer ve panik başlayabilirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısın son dakikalarında Samsunspor’un ilginç bir pozisyonu vardı. Samsunspor atağında tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Top ceza salası içinde miydi tartışması yaşanabilirdi, karşılaşmanın hakemi Efe Tanrıverdi pozisyonu birkaç kez izlerse hata yapıp yapmadığını görecektir. Samsunspor teknik ekibi ve futbolcular üçüncü bölgede neden başarılı olamadıklarını düşünmeli.

Kırmızı Beyaz Siyahlı ekip değişikliklerle ikinci yarıya da ilk yarının ilk dakikalarında olduğu gibi istekli ve arzulu başladı. Oyuna ikinci yarı giren İlyas Kubilay topla ilk buluşmasında takımını 1- 0 öne geçirdi, hem takım arkadaşlarını hem de taraftarı rahatlattı. Golden sonra Samsunspor ataklara daha hızlı çıkmaya başladı.

75. dakikada Samsunspor iki net gol pozisyon yakaladı ancak sonuca gidemedi.  Karşılaşmanın sonlarına doğru Samsunspor’da stres daha çok arttı. Stres son düdükle sona ererken Samsunspor da üç puanın sahibi olmayı başardı.