bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sözler ağır oldu
Yazarlar // 8 Aralık 2018 Cumartesi 12:16

İsmail BAŞARAN

Samsun Valisi Osman Kaymak İnternet medyası için bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltı iyiydi, adeta kuş sütü yoktu.

Zamanlı yemek yediğim için ben sadece atıştırdım. Derdim yediklerimin mideme oturup beni rahatsız etmesinden sakınmaktı. Tabaklarındaki yiyecekleri bitiren arkadaşlar da vardı elbet.

Kahvaltıda yediklerim mideme oturmadı ammaaa, Sayın Vali Kayak’ın sözleri ağır geldi ve mideme oturdu. Mesleğe 1970 yılında başlayan ve askerlik görevi dışında hiç ayrılmayan birisi olarak birçok Vali, Belediye Başkanı tanıdım ve dinledim. Ne valiler ne Bakanlar ve Başbakanlarla mesleğim görevi neredeyse Türkiye’nin tamamını dolaştım.

Gazetecilere nasıl bekletildiklerini biliyorum. Hiçbirisine de gazeteleri ve gazetecileri ağrıştırdığına tanık olmadım.

Sayın Kaymak kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada güvenilir olmak için 'Doğru ve tarafsız olunması, işini iyi yapmaktan, yaptığından sorumlu olmaktan' söz edince Samsun’da işini doğru yapmayanlar da mı var sorusunu aklıma getirdi.

Vali Bey, Basının görevini yaparken, beyanlarından sorumlu olduğunu vurguladı. Vali Bey’in konuşmasında beni üzen yön gazeteler arasında aydım yapması oldu.

Bazı gazetelerin ismini verip diğerlerinin yanlış yaptığını dile getirerek adeta suçladı. Bu sözler ağır oldu.

Sayın Vali Samsun medyasını eleştirirken Türkiye’ye yayın yapan gazetelerden de sadece ikisinin ismini vermesi, Ankara’dan Ordu’ya, Sinop’tan Tokat’a kadar onun üzerinde ile yayın yapan elinizde tuttuğunuz bu gazeteden söz etmemesi bana manidar geldi.  Acaba kendisine birileri bir şeyler mi söyledi yoksa sürçülisan mı eyledi?

Samsun medyasını eleştiren Samsun Valisi Sayın Osman Yamak’ı da kendi ilinde yayın yapan gazeteler üzerinde ayrım yapması ve gerçeği görememesi nedeniyle eleştiri hakkımı kullanıyorum. Sözleri ve eleştirileri ağır geldi.

ADAYLARDA SORUN MU VAR?

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak kayıldığı bir televizyon yayınında gazetecilerin seçimle ilgili sorularını yanıtladı. Kundak soruları cevaplarken isimlerin daha açıklanmamasının nedenini açıklarken “vakti gelince açıklanacak” ifadesini kullandı.

Samsun’da aday adayları arasında sorun mu var da bir türkü açıklanmıyor? Bu soru şimdi yanıtını arıyor. Büyükşehir açıklanmadı ilçelerden bazıları açıklanmadı, sahaya tam anlamıyla çıkılması neden acaba bu sorular cevabını bekliyor.

Cevap bekleyen bir başka soru da Acaba Samsun’da CHP bir başka siyasi parti ile ittifak mı kurulacak yoksa CHP seçimlere tek başına mı gidecek?

Yakın zamanda adaylar da belli olur.

CHP Atakum’a mı yoğunlaşacak ve Atakum’da bir bayan mı aday olarak gösterilecek?

GÜNÜN SÖZÜ

Gördüğün çıplak bir yoksulu giydirdikten sonra, fakir görürsen onu soymuş olursun.  Filemon