bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Söz Uçar Yazı Kalır
Yazarlar // 17 Temmuz 2020 Cuma 07:30

İsmail BAŞARAN

Yıllar önce Abdullah Karapıçak yine MHP Samsun İl Başkanlığı görevini yürütüyordu. O günlerde Samsun’un bazı bölgelerinde elden dağıtılan “Oy ver MHP’ye gitsin CHP’ye” yazılı kâğıtlar dağıtıyordu.

Elden dağıtılan bu kâğıtlar için MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak çok sert tepki gösteriyordu. Tepki göstermekle kalmamış hatta bir de açıklama yapmıştı, yaptığı açıklamada eleştiriden de öte bir iddia vardı. Karapıçak ne mi demişti o günlerde yatığı açıklamada: “Oy ver AKP’ye, gitsin PKK’ya.”

Bu açıklama kantarın topunun kaçmasına yol açmış ve Samsun’da iki parti yöneticileri adeta karşı karşıya gelmişti. O sözler yazılmıştı o günlerde, işte o nedenle bu başlığı attım. Söz uçuyor yazı kalıyor görüldüğü gibi.

Abdullah Karapıçak yine MHP Samsun İl Başkanı. Partisi de AK Parti’nin ortağı bu ortaklığa da CUMHUR İTTİFAKI deniliyor. Kısaca Karapıçak yıllar önce AKP’ye verilen oyların PKK’ya gittiğini söylediğini unutmuş olacak ki, partisinin içinde bulunduğu ittifak ne yapmak istiyor bu günlerde açıklayabilir mi acaba?

Yani ne yapmak gerekiyormuş: Kırk kere düşünüp bir kere söylemek gerekiyormuş. Sayın Karapıçak soruya cevap verebilir mi: Cumhur İttifakı’na verilen oylar nereye gidiyor?

 

NELER OLMUŞ NELER?

İnsanımız suni gündemlerle oyalanırken Türkiye’de neler oluyor neler. Kanal İstanbul yapılacak mı yapılmayacak mı, bor madenleri satıldı mı satıldıysa kime satıldı. Petrol fiyatları arttı daha da artacak mı, üretim bu ay ne kadar düştü yılsonuna kadar ne kadar daha düşecek, dışa bağımlılığımız yüze kaç artacak, biz bunlarla uğraşmayalım bunları düşünmeyelim diye Ayasofya atıldı yine ortaya.

Peki, Türkiye’nin gerçek gündemi ne biliyor musunuz ve haberiniz var mı?

Türkiye’nin bütçesi Haziran'da 19,4 milyar TL açık vermiş. Rakamı da Hazine ve Maliye Bakanlığı, açıkladı. Buna göre merkez yönetim bütçe açığı Haziran'da 19.4 milyar TL açık verdi. Bu açık Ocak ayından itibaren ise 109.5 milyar TL oldu.

Bütçesi bu kadar açık veren, yatırım yapmadığı gibi fabrikalarını satan bir ülkenin ekonomisi nasıl düzgün oluyor biri açıklasın. İktidarda bu işlerle uğraşanlar Türk halkını enayi yerine mi koyuyor? Gerçekleri söylediğin zaman vatan haini oluyorsun, söylemeyip biat ettiğin zaman ise cici vatandaş haline geliyorsun. Merak ediyorum bu gidişat, sandık önümüze geldiğinde düzelecek mi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Sevilen insan sevgisini insanlara veren insandır.