bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Söylenenlere inananlar
Yazarlar // 17 Haziran 2019 Pazartesi 12:44

İsmail BAŞARAN

Türkiye, yönetenler tarafından garip bir girdabın içine sokulmuş vaziyette. Döndükçe dönüyor ve bu girdaptan da kurtulmak yerine daha da dibe doğru batıyor.

Ekonomist falan değilim, sizlerin kafasını rakamlarla karıştırıp algı operasyonu da yapmayacağım, sadece gerçekleri görmenize yardımcı olacağım. Samsun’da cumartesi günü pazara gideniniz var mı, yoksa alışverişinizi zincir marketlerden mi yapıyorsunuz?

Nereye giderseniz gidin rakamların bir hafta öncesine kıyasla içinden çıkılmaz hale gelmekte olduğunu görüyorsunuz.

Millet seçimlere yoğunlaşırken aklıma garip sorular geliyor. İstanbul seçimler yenileniyor, neden yenilendiğini Tüksek Seçim Kurulu bile aldığı kararlarla bilmediğini ayan beyan ortaya koyuyor.

Eğer yeni yapılacak İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu yeniden kazanırsa ne olacak, insanlar iktidara bu seçimi yaparak ülke ekonomisinin bu dar zamanda neden zarara uğratıldığını nasıl açıklayacaklar?

Gelelim İstanbul seçimlerine çağrılan Belediye Başkanlarının harcamalarına. Araçların yakıt masrafları, konaklama ücretler, yemek ücretleri, kısaca bilumum masraflar cepten mi yoksa belediye imkânlarından mı sağlanacak?

Samsun’dan İstanbul’a seçim çalışmaları için giden belediye başkanları Samsun’a hizmet için harcanması gereken paraları siyaset için harcanması halinde hesabı Samsun halkına nasıl verecek, suya yapılacak zamla mı bütçe denkleştirilecek, yoksa elektriğe yapılan zamlarla mı yapılan seçim masrafları karşılanacak?

İktidar seçim derdinde vatandaş ise geçim derdinde. Ancak yine de iktidar kazanıyor, bu nasıl bir tezat bilen var mı, yoksa seçim sonuçları mı bizlere yanlış açıklanıyor.

Aklını kullanamayan insanlar kendilerine söylenenlere inanırlar gerçeği, tam ta Türkiye için söylenmiş galiba.

 

GEÇMİŞ OLSUN

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle İstanbul’da ameliyat odu. Başkanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Geçmiş olsun Başkan, sağlıklı yarınlar ve Samsunspor seni bekliyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Aydın ışık taşır, sahte aydınsa karanlık... (Mehmet Salah)