bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
  SÖYLEMLER VE GERÇEKLER
Yazarlar // 24 Ocak 2020 Cuma 11:33

İsmail BAŞARAN

Bazı Belediye Başkanları konuşurken kelimelere pek de dikkat etmiyor. Bunun tipik örneği İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş. Necattin Demirtaş, "Her zaman çalışanımızın yanında yer almalıyız. Bütçeler doğrultusunda çalışanlarımızın gelirlerine her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz" demiş.

Peki, gerçekleşiyor mu bu söylem işte o biraz şüpheli. Bir kurumun çalışanının yanında olması ilk görevlerindendir, sonrakilerden birisi de kapıya dayanan alacaklıların hak edişlerini ödemektir. Bu yapılıyor mu işte buda şüpheli.

Çünkü belediyeden alacaklarını alamadıklarını söyleyenler var ortalıkta, neymiş önceki dönemdeki işler eksik yapılmış. Belediye yönetmek topu eski yönetime atmakla olmuyor. İş yapmak da söz vermekle bitmiyor. Benden öncekine karışmam benden sonrası tufan ile de gitmiyor gemi.

İyi bir yöneticinin söylemleri ile eylemleri tutmalı, eğer tutmuyorsa inandırıcılığı kalmaz ve bir ikiden sonra homurdanmalar başlar sonra da sandığa yansır bu durum.

 

ANAKENT İŞ MERKEZİ YIKIMI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent İş Merkezi yıkılacakmış, başkan burayı da kafaya takmış. Demir, kendisinden önce yapılanları yıkmaya karar vermiş sanırım. İş merkezi yıkılacak da oradaki işyeri bulunanlar ve ücretini ödeyerek mal sahibi olanlar ne olacak? Malların ücretleri nasıl belirlenecek, kimler belirleyecek?

Vatandaşlar isyanda, belki yakında eylem bile yaparlar. Beyler burası muz cumhuriyeti değil, yasalar var ve o yasalar sadece biz dedik oldu diyenlerin lehine karar vermez.

Bir ülke, kültürü, sanatı, eğitimi, üretimi ile kalkınabilir, bunlar olmayan ülkeler önce dışa bağımlı olurlar sonra da yıkılırlar.

Başkan Demir, senin amacın ne onu söyle de bilelim. Derdin Samsun yönetmek mi, her konuda geri bırakılması için gayret sarf etmek mi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Fenalıkların ilki ve en büyüğü, haksızlıkların cezasız kalmasıdır.  Eflatun