bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Söyle Yalanı, Öpeyim İnananı!
Yazarlar // 4 Aralık 2018 Salı 23:20

İsmail BAŞARAN

Yerel Yönetim Seçimleri için adaylar belirlenip açıklanıyor. AK Parti adayını açıkladı, Mustafa Demir.

Ve ilk açıklaması da Samsun’lunun oylarına ipotek koymak oldu. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir nedeni:

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun ve ilçelerinden yüzde 85 oranında oy beklentimiz var.

Bu açıklama muhalefetin de eleştirilerine yol açtı.

Muhalefet, "Demir Samsun'u çok bilmiyor ya ondan söylemiştir" cümleleri sarf ettiğini söylediler. Demir seçimlerde yüzde 85 oy alacağını iddia ediyor.

Çok sevdiğim bir söz vardır:

Söyle yalanı öpeyim inananı.

 

FİYATLAR VE ENFLASYON

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak enflasyonun düşüş eğiliminde olduğunu söylemiş. Bu rakamları, herhalde kendisine verilenlere göre ifade etmiş. Hazine tarafından anlamam ancak piyasalardan iyi anlarım. Yanlış anlaşılmaya ekonomi veya maliye okumadım ancak çarşı pazarda çok dolaşırım.

Sayın bakana göre enflasyonda düşüş varmış, çok güldüm çok. Bu sonuca yanlış rakamları doğru toplaması sonucu varmış olmalı.

Dolar düşmüş tamam da köprü geçişleri neden düşmedi. Doğalgaz, su, elektrik fiyatları neden düşmedi? Maliye Bakanı bir de bu konuda açıklama yaksa bakalım vatandaş kendisine inanacak mı yoksa inanıyor mu görünecek?

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp, hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir. (Albert Einstein)