bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sorunu Yönetimde Arayın
Yazarlar // 23 Kasım 2020 Pazartesi 09:34

İsmail BAŞARAN

Samsunspor zirve yolunda Giresunspor ile karşılaştı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. Bu skora sevinenler de oldu üzülenler de, ancak sanırım Kırmızı Beyaz ekibin Giresun’dan bir beraberlikle dönebilmesi başarısızlık değildir. Karşılaşmanın yağmur altında oynanıyor olması Samsunspor için olduğu kadar ev sahibi takım için de aynı ölçüde dezavantajdır.

Samsunspor zirve yolunda küçük de olsa yara almıştır. Oyunun başlangıcından itibaren Samsunspor’un rakip haleye, kaleciyi rahatsız edebilecek bir şut attığını gören var mı?

Bana kimse salgın hastalığı bahane olarak göstermesin, çünkü rakip de aynı olumsuzluklar içindedir. Eğer Samsunspor’da hastalığa yakalanan futbolcular varsa bunun sorumlusu futbolcuları denetin altında tutamayan öneticilerdir.

Takım eksik miydi, eksikti tamam da 90 dakika boyunca rakip haleye kaç kez gidilmiş ve kaç şut atılmıştır? Bırakın gol pozisyonuna girebilmeyi Giresunspor kalecisini rahatsız edebilecek bir baskı bile kurulamamıştır.

Samsunspor ‘da bir düşüş olduğu gerçektir. Son üç haftada üç beraberlik alabilen takımın Şampiyon olabileceğini düşünmek hayalperestliktir. Hastalık nedeniyle eksiklerin yerinin doldurulamamış olması da üzerinde ayrıca durulması gereken bir konudur.

Zirve yolunda yol alabilmesi ve ipi göğüslemesi hayalcilik olmamalıdır bungun için de Samsunspor yönetimi öncelikle “biz nerede yanlış yaptık” sorusunu sorup yanıtını vermesi gerekir. Hem şampiyonluk hedefi koyacaksınız hem de rakip kaleye gidemeyeceksiniz. Bir başka konu da futbolcuların karşılaşmalara psikolojik ve güç olarak hazırlanamamış olmasıdır, bunu da yapmaktan aciz kalacaksınız.

Samsunspor transferler yaptı mı yaptı. Demek ki yeterli maddi olanağa sahipti bunun için. Sorun maddiyatta değilse nerededir peki?

Transferler kim tarafından yapılmıştır, alınan futbolcular takıma hangi ölçüde uyum sağlayabilmiştir?  Samsunspor’un geleceğini yapılandırıyoruz diyenler, hedefi yüksek koyanlar, çıtayı yükseltmeden takımın bugününü de düşünmek zorundadır. En önemli sorunlardan ikisi takımın gol kısırlığı çekmesi ve savunmada eksik kalmasıdır. Yöneticilerin Samsunspor’un ününe geçmesi bu şehrin takımına zarar vermektedir.

O zaman bırakım da takımla ilgili konuşmaları yöneticiler değil de teknik kadro yapsın.