bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sonuna Gelindi
Yazarlar // 16 Ocak 2019 Çarşamba 00:33

İsmail BAŞARAN

Ve nihayet Samsun adaylarının açıklanmasına da saatler kaldı, kimler gidecek, kimler göreve devam edecek belli olacak. Çok yakında…

Merak ettiğim kimin aday gösterilen isimden çok, hangi partinin adayını hangi partinin yöneticilerinin ve hatta başkanlarının açıklayacağı.

İsterimsiniz AK Parti Gene Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun’da MHP adaylarını açıklasın.

İşte o zaman göreceğim “Devletin başına Devlet gelecek” diyenlerin yüzünü. O zaman da “MHP’nin başına Erdoğan geldi” diyecekler mi?

 

ALDATILIYORUZ

Haber şöyle: “Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde yaşanan görüntüler, 1990'lı yıllarda hastanelerde yaşanan yoğunluk görüntülerini aratmadı. 182'den randevu almak isteyen hastalara, 15 gün ya da bir ay sonrasına randevu veriliyor. Randevu saatinde hastaneye gelenler ise, saatlerce beklemek zorunda kalıyor.”

Hani Türkiye sağlıkta çağ atlamıştı?

Vatandaş salık konusunda da m aldatıldı?

Yıllarda birileri tarafından aldatıldığını her fırsatta söyleyen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vatandaşı aldatmaya mı başladı?

Hastanelerde vatandaş sırasını bekliyor, eczanelerde SSK’lıların ilaç bulması zor, fiyatlar almış başını gidiyor.

Hani kuyruklar kalkacaktı, ne oldu da 20 veya 30 yıl önceye gidildi? Türkiye’nin sağlık politikaları mı yanlış sağlık iyi yönetilmiyor mu?

Suriyeliler ücretsiz Türkler ücretli. Yemişim böyle yönetimi. Ben kendi hesabıma söylüyorum, bu kötü gidişin hesabını ben sandıkta soracağım.

Hastanelerde kuyrukta sıra bekleyenler siz ne yapacaksınız. Yoksa özel hastaneler yapıldı ya diye kendinizi mi avutacaksınız?

 

UNUTTUKLARIMIZI HATIRLAYALIM

Yerel yönetim seçimleri yaklaşıyor, adaylar açıklanıyor, seçmenin kafasını karıştırmak bir yana parti üyeleri bile hiçe sayılıyor. Adaylar demokratik olarak değil de tek adamlar tarafından belirleniyor.

31 Kart günü sandık başına gideceklerden biri de benim, tabi ömrüm yeterse. O nedenle önceki gün mahallemin muhtarına gittim ve bizim haneye kayıtlı seçmen sayısını öğrenmek istedim, yabancı yoktu. Sandık başına giderken kararsız olanlara ve körü körüne biat edenlere hatırlamaları için birkaç not düşmek istiyorum buraya. Söylenenleri bir hatırlayalım hep birlikte.

Ne mutlu Türküm diyene.. ATATÜRK

Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir.  Tayyip Erdoğan

Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür. Kadir Topbaş

Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir. Leyla Zana

Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allah’ın bir lütfudur. İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir Ahmet Altan

Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir. M. Ali Birand

Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir. Ahmet Altan

Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin. Çetin Altan

Memleketi bir çift kadın memesine satarım. Ahmet Altan

Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeni’yle 30 bin Kürt katledildi. Orhan Pamuk

Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz. Fetullah Gülen

Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir. Rahmi Koç

Bu söylenenleri hep hatırlayalım ve Türkiye’nin nerelere götürülmek istendiğini görelim ve ders alalım.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bir şey biliyorsan konuş âlim sansınlar, bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar.