bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sonun Başlangıcı mı?
Yazarlar // 21 Kasım 2019 Perşembe 13:28

İsmail BAŞARAN

Samsun Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci çok konuşulacak ve bir dönemin belki de sonunu getirecek bir projeye imza attı.

Atakum Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personeli ziraat mühendisleri, veteriner hekimleri ve mahalle muhtarları, Atakum'un kırsal bölgelerindeki Çakırlar ve Kayagüney Mahalleleri'ndeki üreticilerle bir araya geldi.

Bu projenin ne tarafı önemi biliyor musunuz?

Türkiye’yi yöneten AK Partinin başarısının nedenlerinden birisi belki de en önemlisi kırsala verdiği değer ve yaptığı yardımlardı. Her ne kadar üretin azaldıysa da kırsalda yaşayanlar zorluk çekmesin diye dağıtılanlardı. Diğer siyasi partilerin es geçtikleri kırsal bu nedenle de yönünü AK Parti’yi çevirmişti.

Samsun Atakum Belediye Balkanı Cemil Deveci bildiği bu gerçeğin tekerine çomak sokmak için değil de kırsaldaki vatandaşın da yanında olduğunu anlatabilmek için yönünü kırsala çevirdi. Atakum Belediyesi'nin kırsal kalkınma alanındaki yol haritasının sunum yapıldığı toplantılara başladı Deveci.

Toplantılarda neler konuşuluyor sorusuna gelince, üreticinin talepleri ve projeleri konusunda da sorulara cevap veriliyor burada.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Bu müdürlük tamamen bu çalışmalara ilişkin görevlendirildi. Bu müdürlüğü kurmamız, bu işi ciddiye aldığımızı ve omuzladığımızı gösterir. Kırsal bölgelerimizde sağlayacağımız güç birliği ile kalkınmayı da hızlandıracağız” diyor.

Yıllardır siyasetin MİLLET İttifakı kanadının es geçtiği kırsala Samsun’dan bir adım atıldı. Bu adım Atakum Belediyesi’nden geldi.  Kırsala önem vermek üretime destek olmaktır. Türkiye’ye çıta atlatacak olan da üretmekten geçer.

Atakum Belediyesi’nin bu projesini hayata geçirmek için diğer belediyelerin de kolları sıvaması gerekir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi köylünün milletin efendisi olduğunu unutmamak gerekir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Çeneni çalıştırmadan önce, kafanın motorlarının çalışıp çalışmadığını kontrol et…

(Dale Carnegie)