bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sonumuz Hayırlı Olsun
Yazarlar // 22 Şubat 2020 Cumartesi 00:02

İsmail BAŞARAN

Burada hiç de hoşunuza gitmeyecek üç konuya dikkat çekeceğim. İktidar tarafına göre ekonomisi uçan Türkiye’de Samsun’da SASKİ tarafından suya zam yapılmıştı geçenlerde. Bu zammın sonucu olarak da vatandaş SASKİ suyu tüketmemeye başlamış durumda.

Yapılan bir araştırma Samsun’da vatandaşların yüzde 70’lik bölümünün SASKİ suyu kullanmadığı ortaya çıktı. Gerekçe bazı iddialara dayanıyor.

İddialara göre Samsun içme suyunda alüminyum oranı yüzde 70 bandına dayanmış. O nedenle de vatandaş SASKİ suyu içmeye korkuyormuş. İddialardan sonra SASKİ bu konuda yaptığı açıklamayla iddiaların yalan olduğunu anlatmış. n yüksek olduğu iddialarını yaptığı açıklama ile yalanladı.

İddialar yayıldı bir kere belediye ne derse desin bundan sonra vatandaş buna zor inanır. Şimdi ne olacak diye düşünmeyin sakın pet şişelerde veya damacanalarda satılan sulardan alacaksınız. Bu da sektörün canlanmasına yol açarken vatandaşın cebinden çıkan paranın yükselmesine yol açacak. Buyurun buradan yakın.  Sadece su mu, elbette değil. Hükümet her şeyin düzgün gittiğini ileri sürüyor da vatandaşın cebinden çıkacak paranın artmasına yol açacak bir başka haber daha var. Samsun berberler odası baktı ki iktidar söyledikleriyle tıraş ediyor. Biz de sıraya girelim gerçek tıraşı zamlandıralım diye düşünmüşler. Bunun sonucu olarak da Samsun’da tıraş ücretlerine zam istemişler. Hem de tam yüzde 15 oranında istemişler zammı. Hani enflasyon yüzde sekizdi ne oldu?

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, 1. sınıf ve 2. sınıf berberlerde tıraş ücretlerine 15 TL zam yapılacağını söyledikten sonra bakın fiyatlar nasıl oluyor: 1. sınıf berberlerdeki saç-sakal tıraş ücreti 50 TL, 2. sınıf berberlerde ise 45 TL olacak. Oh, oh, suyundan da koyun.

Bir başka zam da genelde, ancak Samsun’u da vuruyor elbette.

Altın fiyatlarında yukarı yönlü ivme sürüyor. 24 ayar külçe altının gramı 317 liradan işlem görürken, haftanın son işlem gününde yükselişini sürdüren gram altın saat 321 lira ile tarihin en yüksek seviyesine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Türkiye uçuyor diyor ya yandaşlar, vatandaş ise gerçeği yeni yeni anlamaya başlamış, vatandaş artık uçanın Türkiye olmadığını fiyatların uçtuğuna görüyor. Meydanlarda şaklabanlık yapanlara artık bir paket çay yetmiyor, dedik ya uyandılar bir de muz istiyorlar yanında…

GÜNÜN SÖZÜ

Fenalıkların ilki ve en büyüğü, haksızlıkların cezasız kalmasıdır. EFLATUN