bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Son Haftaya Girerken
Yazarlar // 18 Haziran 2018 Pazartesi 09:46

Ragıp GÖKER

Suruç’tan gelen provokasyona dayalı o haber, bayram’ın şeker tadını bozmuş olsa da genelde bayramı huzur içinde geçirirken, Türkiye’nin büyük seçimini yapacağı son haftaya giriyoruz.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhuriyet Meydanında miting yapacaklar.

Daha önce de CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve İYİ Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’i aynı meydanda izledik.

İnce’nin Samsun mitingi, hem 19 Mayıs’a denk geldiği için hem de manifestosunun açıklanması nedeniyle farklı bir anlamlar taşıyordu.

Coşkulu da bir kalabalık vardı İnce’nin mitinginde.

Hatta Ecevit’in 77’den sonraki en büyük kalabalığı yakalamış olan Kılıçdaroğlu’nun 2015 mitingine yakın bir kalabalığı yakalamıştı İnce ama Meral Akşener, kendisine en azından Samsun sonuçları için umut verecek kalabalığı bulamamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Samsun, 2002 yılından bu yana büyük ilgi gösteriyor, o nedenle Erdoğan’ın mitingi kalabalıklar bakımından hepsinin önüne geçecektir.

İnce, Ecevit’in 73 ve 77 seçimlerinde ‘Karaoğlan’ efsanesiyle yakaladığı o büyük başarıya yaklaşıp, bu seçimi kazanır mı bilemem ama Muharrem İnce’nin adaylığı, seçim kazanma adına CHP’li seçmene yılar sonra ‘’neden olmasın’’ dedirtmiştir.

Bir taraftan Kılıçdaroğlu’nın seçim beyannamesindeki ekonomi ağırlıklı vaatler bir taraftan İnce’nin yakaladığı ivme CHP seçmeni için moral dopingi olduğu kesin.

Buna rağmen CHP bu seçimi kazanır mı?

Bu örgüt yapısıyla bunu başarmaları zor gibi görünüyor.

AK Parti örgütü ise arı gibi çalışıyor.

Örgüt çalışmasının sonuçlarını da bugün meydanda da göreceğiz.

Son haftasına girdiğimiz seçimin ülke genelindeki sonucu nasıl olur bilmiyorum.

Kamuoyu yoklamaları da farklılık gösteriyor çünkü.

Ve fakat

Samsun sonucu üzerine bir fikrim var elbette ama seçmenleri etkilemekten korkarım bu nedenle öngörülerimi şu an için yazmamı beklemeyin benden.

Ama şunu söylemek isterim.

Sandıktan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın, ülkem için hayırlı olsun.