bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Siyasetin sağ yanı
Yazarlar // 16 Kasım 2019 Cumartesi 11:39

İsmail BAŞARAN

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun Siyasetinin de sağ ve yol yanları var. Samsun’da siyasetin sol tarafından şu günlerde pek fazla ses çıkmamasına karşın sağ tarafında bir şeyler oluyor. Neler oldu pek kestirilememesine rağmen bir sancı var gibi görünüyor.

Yukarılara şirin görünebilmek ve dikkat çekebilmek için çalışmayı değil de Atatürk’e laf atmayı kendine görev edinmekte bulanlar gündemi belirliyor.

Bazı söylemler de siyasetin sağ yanının ağırmasına yol açıyor. Söylemlerde geri dönülmemesi ve görevden alınmalar, bu ağrıyı pek de dindirmişe benzemiyor. Çünkü Samsun bunu konuşuyor. Hem sağdaki partilerde hem de yoldaki partilerde yer alıyor “Atatürk hakkındaki hakaretlerde bulunan” bir zat.

Hakaretlerde bulunan kişi Samsun AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar. Sadece Samsun’da değil Türkiye’de yayınlanan gazetelerde de yer alıyor.

Ancak bütün bunlara rağmen iş sadece konuşuluyor. Samsun Cumhuriyet Savcılığı tarafından bir harekete geçilmiyor. Oysa bunun bir kanunu var, Atatürk’e hakaret suçtur, veya ben öyle biliyorum. Yoksa kaşla göz arasında bunu da suç olmaktan çıkardı mı iktidarda bulunanlar.

Beyinden başlayan bu ağrılar vücudu sarabilir, beyindeki algılamalardan sonra böbreğe vurabilir. Ardından da böbrek yetmezliğinden siyasetin sağ yanı çürümeye başlar, bir operasyonla da vücudun dışına çıkarılabilir.

Siyasetin sağ yanı, aman dikkat…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Umut iyi bir kahvaltı fakat fena bir akşam yemeğidir. (F. Bacon)