bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sıra Armaya mı Gelecek?
Yazarlar // 10 Mart 2021 Çarşamba 10:03

İsmail BAŞARAN

Samsunspor’un son haftalarda aldığı başarısız saha sonuçlarının nedenleri ve çözümün nasıl olacağı tartışılması gerekirken, yönetim başarısızlığın tartışılmasının önüne geçmek için gündemi değiştirmeye başladı. İl olarak formanın renkleri ortaya atıldı.

Samsunspor’un adının önüne şirketin adı gelebilir, ancak renkleri ve arması değişemez. Bugün Samsunspor’un renklerini tartışmaya açıp mor rengi ortaya atanlar unutmasın ki Samsunspor’un renkleri Türk Bayrağının renklerini yani kırmızı beyazı taşır.

Başkan Yıldırım Samsunspor’un başkanı olabilir, Samsunspor şirketinin sahibi olabilir ancak kırmızı beyaz bayrağın sahibi olamaz. Bugün renkleri ortaya atanlar yarın Samsunspor’un armasını da değiştirmek isteyip Atatürk armasını kaldırmaya kalkabilir. Çünkü bir kez elinizi kaptırırsanız kolunuzu alamazsınız. Parasına güvenip renkleri değiştirmeye kalkanlar varsın Yılport Samsunspor takımı nı istedikleri yere getirsinler.

Kurtuluşun başladığı ve bunun için ilk adımın atıldığı Samsun’da bir Samsunspor daha kurulur. Amatör kümeden de başlasa yeniden Atatürk armalı ve Kırmızı _ Beyazlı renklerle liglerdeki yerini alır. Para herşeyi özellikle de şerefi ve haysiyeti satın alamaz, Samsun halkı buna müseade etmez. Yılport Samsunspor yönetimine tavsiyemdir, vatandaşın sinir uçlarıyla oynamayın.

 

DEVECİ’DEN BİRLEŞME ÇAĞRISI

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün 'mücadele günü' olduğunu ifade ederek, "Kendiniz, çocuklarınız ve ülkemizin geleceği için birleşin ve örgütlenin" çağrısı yaptı.

Bu çağrı geröek mi yoksa laf olsun diye mi? Bu sorunun yanıtını bir türlü öğrenebiliriz. Atakum Belediyesi’nde çalışan kadınlar altıkları maaşların yeterli olmaması durumunda birleşip artırılmaını isterlerse Sayın Deveci’nin yanıtı acaba ne olur? Hatta kadın işçiler greve gitmek isterlerse kendilerine acaba ne der? Greve gidin mi ver yoksa Belediye’den gidin mi der?

AŞILAMADA SINIFTA KALDIK

İnsanları sokağa çıkarmayan iktidar, cezalara yönelerek bütçe açıklarını bu yolla kapatmayı amaçlıyor. Oysa iktidarın yapması gereken vatandaşlarının tamamını aşılamaktı. Bu yapılabildi mi hayır. Dünyanın diğer bazı ülkeleri aşı bulurken biz neden bulamıyoruz aşıyı?

Paramız mı yok, paraları başka alanlara bı aktarıyoruz, ne yapıyoruz milletten toplanan vergileri uçaklara mı saraylara mı harcıyoruz.

Esnafın dükkanını açamadığı içinde bulunduğumuz günlerde ben Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere sayın bakanlar ve millervekillerinini de şaaşlarının yarıya indirilmesi gerektiği yolunda bir teklifin TBMM’ye sunulmasını bekliyorum, O zaman kalkan parmaklardan kimlerin halkın yanında oduğunu da vatandaşlar olarak görmüş oluruz.

GÜNÜN SÖZÜ

Başkalarından övgü bekleyenler mutluluklarını başkalarının eline bırakmış zavallılardır. (G. Smith)