bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şeref Meselesi
Yazarlar // 5 Eylül 2015 Cumartesi 00:00

Ragıp GÖKER

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin,  Adalet Bakanı Kenan İpek TBMM’de yemin ederken ‘’Adaletin nerede şerefiz’’ diye bağırmış.
Yakışık almamış.
En azından yakından tanıdığım Hayati Tekin’e bu çıkışı yakıştıramadığımı söylemek isterim.
Yener Cabbar bunu ve bu sözden sonra meclis çatısı altında cereyan eden kavgayı, milletvekillerinin gerginliğine bağlamış.
Ki,
Doğru bir yaklaşımdır.
Henüz yeni seçildiler.
Hayati Tekin, ön seçim gibi zorlu bir süreçten geçerek aday oldu ve bir daha ön seçim olsa aynı başarıyı gösterip gösteremeyeceği de bilinmiyor.
CHP‘de zaten adaylarını merkez yoklamasıyla belirleyeceğini duyurdu.
CHP’nin Samsun listesi değişir mi, o da bilinmiyor.
Partiye yakın çevrelerde bayan adaylardan birinin ‘’Haluk Koç, bu defa listede daha iyi bir yerde olacaksın diyerek, bana söz verdi’’ dediği konuşuluyor.
Bu durum Hayati Tekin’in de kulağına gitmiştir muhakkak.
Haluk Hoca’nın o bayan adaya bu konuda söz verip vermediğini bilmiyorum ama partiye yakın çevrelerde bu konular ciddi ciddi konuşuluyor ve tartışılıyor.
Hayati Tekin ‘’Samsun adayları belirlenirken inisiyatif Haluk Koç’ta olacaksa, Hoca’ya Samsun’da çok daha yakın siyasetçiler var’’ diye de düşünmüş olabilir.
Konuya Hayati Tekin açısından bakıldığında, ‘yandı gülüm, keten helva’ halleri gibi bir durumla karşı karşıya kalmış olduğunu da söyleyebiliriz.
Sanırım Yener Cabbar haklı, Hayati Beyin sinirleri gerilmiş olabilir.
Böyle de olsa o çıkışı, Hayati Tekin’e yakıştıramadığımı söylemek isterim.
Ve fakat.
Özellikle Samsun medyasının internet kanadında AK Partiye yakın duranların Hayati Tekin’i ipe çekme gayretlerini de hayretle izliyorum.
‘’Susturun şu adamı’’ demiş biri mesela.
Breh breh…!
Harbiden efelenmiş yani.
Ama AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, meclis çatısı altında CHP’lilere galiz şekilde söverken ayni efeliği gösterememiş.
Ki,
O küfüler buraya yazılamayacak türdendir.
Kimsenin tarafsız olmasını beklemiyorum.
Ama gazetecinin görevi an azından olaylara objektif olarak yaklaşmaktır.
Zeyid Aslan söverken, en basitinden  ‘‘Yakışmadı’’ diyememiş ve susmuşsan.
Şimdi de konuşmayacaksın.