bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şehitlerle Unutturulanlar
Yazarlar // 4 Mart 2020 Çarşamba 08:15

İsmail BAŞARAN

Türkiye sınırlarında bir şeyler oluyor deniliyor. Hayır, bir şeyler eğil aslında çok şeyler oluyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği “şehitler tepesi” boş kalmasın diye vatan evlatları gittikleri sınır ötesinden tabutlarla geliyor.

Vatandaş şehitlere odaklanırken açlık ve yoksulluk sınırı unutuluyor belki de unutturuluyor. Geçim sıkıntısı, üretin azlığının Türkiye’yi içine aldığı anafordan bahsedilmiyor, bu da yönetenlerin işine geliyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı Suriyeli göçmenlerin Avrupa içlerine yönelik hareketinin yoğun bir şekilde devam etmekte olduğunu belirten bir açıklama yaptı.  Bazı bakanlıklar da sınıra numaratör takmış gibi rakam verir oldu.

Açıklamada “212 km'lik Meriç Nehri boyunca Yunanistan sınırından geçmeye çalışan göçmenleri Yunanistan'ın engellemesi mümkün değildir” deniliyor da sınırda o insanlar neden soğukta aç susuz bekliyorlar. Göçmen hareketinin oluşturulmaya çalışılan sahte bir korku algısı ile kesilemeyeceği gözlemlenmektedir” deniliyor.

Bırakın bu işleri hangi Avrupa ülkesi alacak bunları, kaçak geçmek isteyenlere biber gazı atılıyor bu gün yarın ise mermi atılmaya başlanacak. Biz mermi atılanları geri mi alacağız. Madem hemen Türkiye’den kaçabilmenin yollarını arıyorlar kalsınlar orada, sadece biz mi bakacağız. Daha şehit gelmesin, yabancıları yaşatmak için can verenler ne zamandan beri şehit sayılıyor.

Türk askeri vatanını savunmak için çarpışırsa şehit sayılır. Bir başka ülkenin iç savaşında taraf olup ölenlerin şehit olduğu nerede görülmüştür.

Kendi sınırlarımız için çarpışalım şehit olalım, hatta savaşacak olan ordunun başında Cumhurbaşkanı, Savunma Bakanı, Genel Kurmay Başkanı da olabilir ve olmalıdır da. Belki kendilerine de şehitler tepesinde yer vardır.

PİS SU TEMİZLENECEK Mİ?

Samsun’da suların kokulu akmasının önüne bir türlü geçilemiyor. SASKİ suyu içilemeyince de vatandaş pet şişelerdeki sulara yöneliyor. Bu suları şişeleyen firmalar kazanıyor. Haliyle vatandaş da pahalı su içmek sorunda bırakılıyor. Belediye de kulağının üzerine yatmış duruyor.

Ne yapalım, kendimiz ettik kendimiz bulacağın, biz iyileri seçemediğimiz için böyle pis kokan suları içmeye mahkûmuz. Önce kendimizi suçlamamız gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Maddi hayata tapanlar, deniz suyu içenlere benzerler, içtikçe susuzlukları artar. (Muhittin-i Arabi)