bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Seçim Yaklaşırken
Yazarlar // 2 Kasım 2022 Çarşamba 20:20

İsmail BAŞARAN

Seçim yaklaşıyor bu nedene de başta İktidar partisi olmak üzere muhalefet de çalışmalarını sürdürüyor. İktidar partisi yöneticileri ilçe ilçe geziyor ve halkla bütünleşmenin yollarını arıyor. Geçenlerde AK Parti Samsun İl Başkanı ve beraberindekiler bir ilçede kahvehanenin önünde oturanlar ve taş oynayanların arasına girip hal hatır sordular.

Önceki gün e aynı ilçede, Yakakent’te Ana Muhalefet Partisi İl yöneticileri Yakakent’teydi. Ne yaptılar, halkın arasına mı girdiler, vakitlerinin çoğunu İlçe binasında toplantıda mı geçirdiler?

Aynı ilçede, Yakakent’te bir süre önce İktidar Partisi olan AK Parti’nin yöneticileri de vardı ve dolaşıyorlardı halkı.  Hatta İl Başkanı ve berberindekiler de dolaşıyordu. İl Başkanı hem de kıraathanelerin önünde oturanlara hal hatır soruyordu, günlerin nasıl geçtiğini konuşuyordu.

AK Parti İl Başkanı’nın yapması gerektiğini önceki gün CHP İl Başkanı Fatih Türkel yapmalıydı.  Anladığım kadarıyla CHP heyeti aralarına Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nu da alıp İlçe merkezindeki toplantıya gelmişler. Oysa Sayın Hancıoğlu Yakakent’i iyi tanır ve gezer, ancak kendisinin gezmesine bile engel olmuşlar sanırım, toplantıda oturdu kaldı.

CHP heyeti ilçe merkezinde toplantıya katılır da asıl yapılması gereken kırsala çıkıp oradaki insanlarla hemhal olmaktı. Dertlerini dinlemek iktidara geldiklerinde köylünün sorununu nasıl çözeceklerini kendilerine anlatmaktı.

Sadece CHP değil, muhalefet gittikleri ilçelerde insanlarla bir araya gelmek zorundadır. Bunu yapmadıkları ve kendi içlerinde ilçe merkezlerinde kapalı kaldıkları takdirde seçimde kazanmak yine hayal olacaktır. Seçim yaklaşırken halkın arasına girmeyen ve dert dinlemeyenler kazanacaklarını da düşünmesinler.

 

EKMEK VE SİMİT

Türkiye topraklarını ekemeyen ve buğdayı samanı yurt dışından ithal eden bir Ülke haline getirildi. Bunu başaran İktidarı kutlamak gerekiyor, vatandaşı yumruklarını yalayarak günlerini geçirmeleri ne konusunu nasıl da başardılar.

Simit ve ekmek fiyatları artık eşit. Simit yerine ekmek mi, ekmek yerine simit mi yiyeceğiz buna vatandaş olarak bizler karar vereceğiz herhalde. Çünkü ikisinin de fiyatı aynı. Dört liradan satılıyor.  Sadece iktidar değil yerel yönetim olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi de üzerine düşen görevi yerine getiriyor.

Mustafa Demir’in aklı yine çalıştı Samsun halkını fakirleştirme yolunda. Ne yapıyor, Samsun’da mera yok, ot yok saman yok ya Güneydoğu’da hayvancılık yapmaya başlıyor. Oralarda mandıralar, Samsun’daki besicilerin ve hayvancılık yapanların dibe vurmasını sağlamaya çalışıyor.

Mustafa Demir’e bir soru da Belediye Binasıyla ilgili: Belediye binasını yıkmaya ve yerine iş merkezi kurmaya çalışıyormuşsun. Yıkınca yükleniciliğini kendin mi yapacaksın yoksa bir yandaşına mı yaptıracaksın? Bu sorulara yanıt versen de Samsun halkı rahatlasa olmaz mı?

GÜNÜN SÖZÜ

Her ormanı boş sanma belki de kuytuluklarında bir kaplan uyuyordur. (Sadi)