bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SASKİ'de Neler Oluyor?
Yazarlar // 24 Temmuz 2020 Cuma 00:23

İsmail BAŞARAN

Samsun’da sanki işi bilen adam kalmamış gibi İstanbul’dan getirilip masaya oturtulan SASKİ Genel Müdürünün görevden alınacağı söylentileri ayyuka çıktı. Gerçekten görevden alınacaksa neden getirilmişti istenilenleri mi yapmadı yoksa Samsun ile hamurları mı uyuşmadı?

Milletvekilliği ve bakanlık görevlerinde bulunan Mustafa Demir nasıl oldu da atayacağı personeli iyi seçemedi? Aşireti m bağlandı, yoksa kendi arzusu dışında mı atama yapılmıştı.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana yaptığı bir iş var “deneme yanılma” metoduyla yapıyor yapacaklarını. Bu ise çoğu kez olumlu sonuçlar vermiyor. Şimdi gidecekler var deniliyor, giden gider kalan sağlan bizimdir deniliyor da kalanlar kimler? Daha önce belediyede görev aldılar mı, almadılar mı?

Ayrıca bir soru daha var: Gelecek olan zamla mı başlayacak yoksa indirimle mi? Eğer zamla başlayacaksa neden değiştirildi sorusu sorulacak bu kez de ve haklı bir söylenecek cümle, “Allah sonumuzu hayırlı eylesin” şeklindedir.

Demirtaş iki saate yakın süren kahvaltılı toplantıda neler söyledi:

Sıkıntıların yakında aşılabileceğini anlattı ve parti değiştireceği yolundaki söylentilere ise bir süre konuştu da ben anlamadım neler konuştuğunu. Toplantıda Samsun’da ne kadar çok basın mensubu olduğunu da gördüm Maşallah…

 

DEMİRTAŞ VE İLKADIM

İlkadım Belediye Başkanı MİLLET İttifakı aday Necaattin Demirtaş’ın

Partisinden istif edip CUMHUR İttifakı saflarına katılacağı söylentileri sürerken Demirtaş basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Sorulara yanıtlar verdi, belediyenin içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan bahsetti.

Saf değiştirme konusunda ise böyle bir konunun olmayacağını vurguladı. Belediye’nin içinde bulunduğu maddi sıkıntıların aşılabileceğine dikkat çekti ve işe aşınması konusunda kimseye söz vermediğine işaret etti.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlar başaklara benzer. İçleri boşken başları havadadır; doldukça eğilir" Montaigne