bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SANTRAL SORUNU
Yazarlar // 17 Ekim 2019 Perşembe 13:49

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Çarşamba ovasında kurulması planlanan biokütle enerji santrali konusuna tepkiler bitmeden bir haber daha yayıldı ortalığa. Bölgeye altı adet daha aynı santralden kurulacağı söylentileri havayı daha da ısındırdı.

Bu iddia Ziraat Mühendisleri Samsun Şube eski başkanı Hayati Tosun’dan geldi. Tosun böylece öne sürdü. Yeni Santralın Çınarlık Mahallesi’nde kurulacağını da iddia etti.

Bu ne şimdi, birincisi daha tartışılırken ikincisi ardından bir başkanı gelecek deniliyor. Ve bu gelişler pek de hoş olmayacağa benziyor. Ancak iddialara göre santrallerin kurulması için hazırlamam uzman raporları da Samsun Valisi Osman Kaymak’a sunulmuş.

Anlaşıldığı üzere bu santral konusu Samsun’da çok tartışılacak ancak bir sonu alınacak mı, işte buna evet diyemiyorum.

Çünkü Samsun’da AK Parti’nin göreve geldiği günden beri çok konu tartışıldı ancak hep vatandaşın değil de iktidarın istediği yönde sonuca bağlandı. Bu santraller de haliyle böyle olacak, “ben yaptım oldu” mantığı yine işleyecek.

 

OTELLER DENETLENİYOR

“Oteller şehrimizin tanıtımında misafirhane görevi taşıyor'' mantığıyla hareket eden İlkadım Belediyesi oteller denetlemeye başladı. İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı Samsun’un turizm potansiyeline dikkat çekip gelen turistlere iyi bir ilçe göstermeyi amaçladıklarını söylemiş.

Tabi bunu yapmak gerekir de önce sokakların ve caddelerin temizlenmesinden başlamak gerekmez mi bunun için, otele gidecek olan turistleri hijyen sokaklara da şarttır. Ben ilkadım’da buna pek rastlayamıyorum da.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hoşuna giden her sözü söyleyen kimse, hoşuna gitmeyecek sözler işitir. (Levinson)