bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'un Ergen Çocukları
Yazarlar // 27 Mayıs 2021 Perşembe 08:50

Ragıp GÖKER

'’Kızılırmak Deltası'nda düğün salonu yok. Arkadaşımız masa sandalye atmış, kiralama sözleşmemiz belli, böyle şeyler yapılması mümkün değil. Yapsa bile münferiden yapılan yayını belediyeye konu etmenin durumu söz konusu olabilir mi? Böyle bir şey yok, orası su basar ormanı. Bu şehirlerde beyinlerde kompleks var, bir kısım insanlarımızın, bir kısım siyasiler ise ergen çocuk gibi hareket ediyor"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kızılırmak Deltasında Düğün Salonu yapılacağına dair iddiaları böyle dile getirmiş.

Bu konudaki konuşmasını bitirirken, 'Bir kısım Siyasetçiler' olarak yaftaladığı konuyu eleştiren başta siyasetçileri de ergen çocuklar gibi davranmakla suçlamış.

Başkan'a bizi 'Ergen Çocuklar' olarak göstermediği için önce bir teşekkür edeyim.

Zira konuyu gündeme önce biz getirdik.

Siyasetçiler de bunu TBMM gündemine kadar taşıdılar.

Medyunu şükranız her birine.

Cennete düğün salonu yapılması konusu gündeme gelince Başkan neden celallendi onu da pek anlayamadım.

Başkan'ın yapacağını vaat ettiği projelerden biri ''KUŞ CENNETİ BUNGALOV KONAKLAMA MERKEZİ'' başlığı adı altında ''UNESCO Dünya mirası geçici listesinde yer alan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni tüm dünyaya tanıtmak amacıyla doğayla iç içe Bungalov evlerini şehrimize kazandıracağız.'' diyerek bu yolu açan bizatihi kendisi olmuş.

Ne diye yapılacaktı o bungalov evler.

Süs amacıyla değil zannımca.

Cennette bir eğlence merkezinin yapılması planlanmış.

Bunun için bölgedeki bir alan bir müteşebbise kiralanmış.

Turizm amaçlı bu eğlence merkezinin içinde 'Düğün Salonu' da düşünülür elbette.

Başta H.HALK olmak üzere Samsun basının gündeme getirdiği bu konu yaygın basının da gündemine geldi.

Başkan Büyükşehir Meclisinde yaptığı konuşmada iddialara cevap verirken ''Kira sözleşmemiz belli'' diyor ama konu üzerinde bir kamuoyu baskısı oluşmamış olsa düğün rezervasyonları da alınmaya başlanırdı sanırım.

Başkan da, konuyu gündeme taşıyanları ''Ergen çocuklar'' gibi davranmakla suçlamasının nedenini bu duruma bağlamak ne kadar doğru bilemedim ama bir ara 'Şeytanın Avukatlığını yapmak’ gibi benim de zihnimde böyle bir soru oluşmadığını söylesem ne kadar inandırıcı olurum onu da bilemedim.

Ama şunu söylemek isterim.

Başkan'ın deyimiyle iyi ki bu şehrin 'Ergen Çocukları' var.

Onlar da olmasa hani nasıl söylenir:

Yandı gülüm kenen helva.

Öyle yani.