bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor’un Gücü Yetmedi
Yazarlar // 19 Kasım 2018 Pazartesi 21:09

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Sarıyerspor karşısında İstanbul’da özellikle ilk yarı topa daha çok sahip oldu. Oyunu istediği gibi yönlendirdi, üçlü savunma kurgusuyla rakibine kendi savunma alanı içinde hareket alanı bırakmadı.

Oyunu rakip alanına yıktığı anlarda ayağa paslarla başarılı oldu ve Sarıyer’i sıkıştırdı. Bu sıkıştırma rakibin oyunu kendi sahasında kabul etmesine yol açtı. Kırmızı Beyaz Siyahlı takım rakibine üçüncü bölgede baskı uygulayınca Sarıyerspor genellikle savunmada kalmak zorunda kaldı.

Kanatları ataklarda iyi kullanan Samsunspor yine böyle bir atakta Savaş Yılmaz’ın kafayla attığı golle takımını öne geçirdi.

İlk yarı öne çıkan en önemi nokta oyundaki sertlik ve çıkan sarı kartlardı. Bu yarıda yenik duruma geçen Sarıyerspor oyunda hâkimiyet kurarken atak üstünlüğünü de ele geçirdi. Bunda Samsunspor’un oyunu önde getirmeyi sürdürebilmek için kendi yarı alanına çekilme isteği neden oldu.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında Samsunspor oyunu kendi sahasında kabul etti, topa sahip olamadığı bibi kontrataklara çıkamadı bu da Sarıyer’in oyunda üstün görülmesine yol açtı.

Dakikalar ilerledikçe Samsunspor oyunu önce orta sahasında kabul etti ardından da rakibin yine üzerine gitmeye başladı ve oyun dengelendi. 87’nci dakikada Alim ile Sarıyer beraberliği sağladı, golden sonra Samsunspor önce şok yaşadı ardından da moral bozukluğu ile oyundan düştü.

Oyunun bu skorla sonuçlanmasında yani galibiyetin kaçırılmasında Samsunspor Teknik direktörünün suçu var mı?

Bu soru sorulmalı. Bir de Teknik heyet Samsunspor takımının oyunun sonuna doğru neden mücadeleden düştüğünü sorgulamalı