bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor'un Bahattin'i Var
Yazarlar // 14 Ekim 2018 Pazar 21:19

İsmail BAŞARAN

 

Yılport Samsunspor Gaziantep’i de puansız uğurlayınca dörtte dört yapmış oldu. Bu durum da Kırmızı – Beyazlı takımın kendine olan güvenini artırırken taraftara da güven verdi.

Gaziantepspor karşısında Samsunspor’un onikinci adamı oldu.

Samsunspor oyuna baskı yaparak rakibi kendi sahasına kapatarak başladı. Ev sahibi ekip özellikle kanatları kullandığı ilk on dakika içinde iki gol birden buldu.

Goller bir dakika arayla Bahattin’den geldi. Bahattin bu haftayı da boş geçmemiş oldu.

Samsunspor’un Bahattin’i var deyince diğer futbolcuların çalışmaları ve emeklerini de göz ardı etmemek gerekir. Kırmızı Beyazlı ekip oyunun tamamında özellikle kanatları kullanarak gol aradı.

Oyunun ilk bölümlerinde ev sahibi ekip kanatları iyi kullandı. Goller de böyle geldi.

Samsunspor’da ilk yarı Bahattin’in attığı iki golden başka pek de varlık gösteremedi. Sadece topla oynadı, bu arada da rakibine oyun oynayacak saha bırakmadı.

Samsunspor ikinci yarıda bira oyundan düşer gibi oldu. Bu da Gaziantep’in topla daha çok oynaması ve Samsunspor kalesinde görünmesine yok açtı.

Samsunspor oyunun ikinci yarısında frene basınca Gaziantep dengeyi kurdu ve Samsunspor kalesinde daha fazla görünmeye baladı. Konuk ekip oyunun kontrolünü bu yarıda eline almaya başladı ve Samsunspor kalesinde sıkça görüldü.

Furkan geçen hafta yaptığı hatayı Gaziantep karşısında tekrarladı. Kendine güvenmekten mi Samsunspor’da Sahaya sürecek ikinci bir kaleci eksikliğinden mi bilmiyorum da bu hataları sürekli yapması ileriki haftalar için umut vermedi.

Samsunspor transfer döneminde bu eksikliği mutlaka gidermesi gerekiyor.

Dünkü karşılaşmada Samsunspor’un çok iyi oynadığını düşünenler yanılmasınlar çünkü karşısında Gaziantepspor sahada yoktu.

Samsunspor üçü puanı alarak dörtte dört yapınca önümüzdeki haftalar için umut verdi.