bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor’un Alpay Sonrası Planı
Yazarlar // 28 Eylül 2017 Perşembe 11:32

Ragıp GÖKER

''Bu sene, o sene olsun'' parolasıyla girilen sezona takımın başına Alpay Özalan'ı getiren Samsunspor, ilk altı haftada aradığını bulamadı.
Her başarılı oyuncudan iyi teknik olacağına inanılır ya, Alpay Özalan'ın da oyunculuk geçmişi başarılarla dolu olduğu için iyi teknik direktör olacağı düşünülmüştü ama Alpay, teknik direktörlük deneyimlerinde kendisinden bekleneni veremedi.
En azından bu güne kadar öyleydi.
Yeni ve muhteşem stadında, yeni bir takımla oynamak isteyen Samsunspor sahasında henüz maç kazanamazken, biri deplasman galibiyeti olmak üzere altı haftada sadece beş puan toplayabildi.
Puan kaybı önemlidir elbette ama Samsunspor'un ortaya koyduğu kötü oyun, puan kayıplarının bile önüne geçti.
Önceki gün yönetime sözlü olarak istifasını sunan Alpay Özalan, bu yazının hazırlandığı sırlarda takımla idmana çıkmıştı ama Samsunspor'da, Alpay'lı günler aslında resmen olmasa da, fiilen sonra ermişti.


Alpay sonrası plan ne?
Herkes bu sorunun cevabını bekliyor.

Samsun'un yazılı basını ve internet medyasında birçok teknik adamın ismi gündeme getirildi.
Erkan Sözeri bunlardan biri oldu.
Samsunspor yönetiminin, hocası resmen ayrılmamışken, ''şu isimlere teklif götürdük'' demeyeceğini bilmeme rağmen, işimin gerektirdiği merakla, Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu'na ''Erkan Sözeri ile görüştünüz mü?'' diye sordum.
Yönetim, henüz hiçbir isme teklif götürmemiş.
Ama kendi aralarında bazı isimler üzerine konuşmuşlar.
''Erkan Sözeri'nin adı geçti mi?'' diye sordum bu defa.
Yöneticiler kendi aralarında konuşurken, Erkan Sözeri'nin adı da geçmiş, Engin İpekoğlu' nun da ve hatta Hamza Hamzaoğlu'nun adı bile konuşulmuş.
Samsunspor Özalan'dan sonra hangi teknik direktörle anlaşır bilemem ama takımın başına kariyerli bir hocanın getirilmesi gerektiğine inandığım için Rüştü Araboğlu'na, bu defa, ''Hoca ararken, kariyerini mi, maliyetini ön plana alacaksınız?'' diye de sordum.
Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek içermiş.
Samsunspor yönetimininki de o hesap.
Sanırım bir daha geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmayacak.
Yani şudur:
Samsunspor'un yeni Hocası, taraftarın kabul edeceği bir isim olacağı gibi bu lig'i iyi bilenler arasından seçilecek.