bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
  Samsunspor'da Neler Oluyor?
Yazarlar // 19 Kasım 2019 Salı 23:48

İsmail BAŞARAN

Samsunspor’da garip işler oluyor, kim hangi amaçla yapıyor henüz ortaya dökülmedi de sonu hiç de hayırlı gelmiyor bana. Çünkü Samsunspor’da son yıllarda garip işler oluyor.

Önce yönetim değişti, İsmail Uyanık gitti ardından gelen yönetimler Samsunspor’u dibe vurdurdu. Kuyunun dibine kadar inmeden yukarı çıkılmaz sözü de yanlık oldu çünkü dibe vuran Samsunspor’u gelen yönetimler bırakın yukarı çıkarmayı dipte kalması için ellerinden geleni yaptı.

Sonrasında Yüksel Yıldırım İsmail Uyanık ile bir araya geldi şirket kuruldu ardından şirket ve Samsunspor iki başlı hale geldi denildi birileri ortaya çıkıp Yıldırım’ın aklını çelmiş olmalı ki İsmail Uyanık “yeter artık” dedi ve bıraktı.

Teknik Direktör değişikliği yapıldı ve yine dışarıdan getirildi. Her ne kadar Ertuğrul Sağlan “Bizim çocuğumuz” denilse de maalesef bırakıp giden birisi oldu. Yani parayı bulunca Samsunspor’u terk etti.

Şu unutulmasın ki Ertuğrul Sağlam da son iki üç sezondur gelenler ve ardından gidenler gidi bizim çocuk değildir. Yılport Samsunspor A.Ş’nin en büyük ortağı Yüksel Yıldırım, Ertuğrul Sağlam’ın bugün beş yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı. Samsunspor’a hayırlı uğurlu olsun. Sağlam yaş gününde imzayı da atacak.

Hayırlı uğurlu osun da tarih tekerrür etmesin gelen gideni aratmasın. Sağlam’ı zor günler bekliyor. Çünkü artık Samsunspor taraftarının sabrı kalmadı. Şampiyonluk geçen sezon kaçtı bu sezon da kaçarsa şirketi yönetenler bu taraftara ne cevap verecekler?

Samsunspor’da son haftalarda yani teknik direktör değişikliğinden sonra iyi işler oluyor iyi sonuçlar alınıyordu. Umarım bu seri devam eder.

YİNE İŞSİZLİK

Kimse diline dolamak istemiyor belki de siyasi baskılardan çekiniyor ancak Samsun’da en önemli konulardan birisi işsizlik ve hayat pahallılığı.

Bu konuda Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanvekili Savaş Kiraz, sert bir konuşma yapıp Samsun’un içine düştüğü durumdan herkesin sorumluluğu bulunduğunu söyledi.

O herkes içine ben giriyor muyum bilemem de böyle bir suçlamayı kabul etmiyorum. Asıl suçlu ülkeyi üretim toplumundan alıp tüketim tolumu haline getirenlerdir.

Bu Samsun’da da böyledir. Sonuç olarak 2009 yılında 50 bine yakın olan işsizlik 2019 yılında yani on yılda 100 bini geçmiştir. Bir de gizli işsizleri katarsanız bu rakama Samsun’da artık geçinebilmek çok zordur.

Kapanan mağazalar küçük esnaf dükkânlarının sayıları her gün kartopu gibi yuvarlanarak büyümektedir. İşsilerin içinde üniversite mezunları da bulunmaktadır.

Bu günlerde herkesin ağzında “Allah sonumuzu hayretsin” cümlesi dolaşıyor. Dolaşıyor da Allah bana akıl fikir vermiş ben onu gereğince kullanıyor muyum diye düşünen var mı acaba?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşılmasına imkân olmayan hiçbir duvar yoktur. ÇEHOV