bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Yönetilemiyor
Yazarlar // 20 Nisan 2021 Salı 14:12

İsmail BAŞARAN

Samsunspor’da son günlerde yönetim ve teknik kadro arasında gölze görülür şekilde bir arlaşmazlık yaşandığı hissediliyor. Nedenini şimdiden kestirmek zor ancak sızan haberlere göre anlaşmazlığın büyüklüğü ödemeler dengesizliğinden kaynaklanıyor gibi.

Yönetimin futbolculara ödemesi gerektiği primlerin ödenmediği, yönetim tarafından verilen prim sözlerinin tutulmadığı söylentileri kafaları karıştırıyor. Bazı futbolcuların primlerini istedikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakıldıkları da kulaklara fısıldanıyor.
Madem para sıkıntısı çekilecekti, ve verilen sözler tutulmayacaktı, o zaman neden yönetim değişikliğine ve hatta yönetim sisteminin değişikliğine gidildi? Neden Samsunspor’un yapısı değiştirildi? Neden Samsunspor şirketleştirildi? Hep sorular, sorular. Madem futbolcular sıkıntı içine itilecekti, zaten sıkıntı içindeydiler, Samsunspor’un bir atımlık barutu vardı da o da bitti mi?
Yoksa Şirket Başkanı Yüksel Yıldırım verdği sözleri tutmayacaktı, o sözleri neden verdi? Hani maddi sıkıntı çekilmeyecekti takımda ve kulüpte, neden çekilmeye başlandı? Bir konuda fısıltı gazetesi okunmaya başlanırsa hem takım hem de şirket zarar görür. Siz zannediyor musunuz ki Samsunspor gerçekten para sıkıntısı çekiyor, hiç zannetmiyorum. Ödemeleri zamanında yapmayan ve verilen sözleri tutmayan yönetim zannediyor mu futbolcuları bu yolla hizaya getirebilecek?
Bir karşılaşma kaybetmeye Samsunspor’un vakti yoktur, o nedenle yönetim hak yemekten caymalı ve takımı yeniden rayına oturtmalıdır. Samsunspor’un kaybetmeye hakkı kalmamıştır. Alınamayacak üç puanın moralleri her geçen gün daha da  bozacağı ortada dururken Başkan Yıldırım dahil hiçbir yönetici sona kadar konuşmamalıdır. Başkan Yıldırım “Parayı ben veriyorum, düdüğü ben çalarım” deme hakkına sahip değildir. Bu günleri önceden göremediyse futbol takımı yöneticiliğindeki başarısızlığındandır.

YİNE 128 MİLYAR LİRA
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, 128 milyar doların nerede kullanıldığını sorarak, "128 milyar dolar Türk milletinin alın teridir. Berat Albayrak ortalıktan kaybolmakla sorumluluktan kurtulamaz "dedi.
Evet nerede Sayın Albayrak, parayla mı gitti parasız mı gitti sorusunu sormak istemem de paranın nerede olduğunu bilmek vatandaşın hakkıdır. Erhan Usta da bunu soruyor ve “bu parayı yerine nasıl koyacaksınız? 128 milyar dolar Türk milletinin alın teridir. Sayın Berat Albayrak ortalıktan kaybolmakla sorumluluktan kurtulamaz. Buna ilişkin açıklamalar yapmasını kendisinden bekliyoruz " diye konuşuyor.
Vatandaşlar konuşurlar, bu konuda inandırıcı bir açıklama yapılmadığı her saniye sorular sorulacaktır.

GÜNÜN SÖZÜ
Gücüne eşit hayaller için dua etme. Hayallerine eşit güç için dua et.  (Michael Nolan)