bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUNSPOR VE TRANSFERLER
Yazarlar // 11 Ocak 2021 Pazartesi 11:36

İsmail BAŞARAN

Samsunspor sahada nasıl sonuçlar alıyor ortada ancak Samsunspor iyi yönetiliyor mu orası belli değil, ne iyi ne de kötü denilebilir. Kulübün bir şirket takımı olduğunu unutanlar var, ancak bu bir ilin takımının kaderiyle oynanabileceği anlamı taşımaz.

Sayın Samsunspor Kulübü Başkanı iyi işler yapmaya çalışıyor ancak kadrosu kendisine sanırım ayak uyduramıyor. Bunun sonucu da yapılan transferler pek de iyi sonuç vermiyor. Bir takım düşünün sezon başında transferler yapıyor, bu transferleri kimler yapıyor hangi futbol bilgileri var ne kadar futbolcu izle9iyor belli mi, işte orası da meçhul.

Sezonun başında yapılan transferler takıma uymamış olmalı ki sezonun ortasında Samsunspor yine transfer yapıyor, daha önce alınan futbolcuların ise kiralanmasının yolları aranıyor. Kısaca bir sezon bitmeden alınan futbolcuların bir bölümünün kiralanacak olması veya satılacak durumla gelinip gözden çıkarılması Samsunspor takımının bu transfer politikasını iyi yönetemediği anlamına geliyor. Şirket takımı olabilir ancak Samsunspor bir ilin ve kendisine gönül verenlerin takımıdır. O nedenle bunu idrak edenlere teslim edilmelidir.

Para şirketin olabilir ancak umutlar taraftarlarındır ve ehil olmayan insanların bu taraftarların onur ve hayalleriyle oynaması hem etik değildir hem de hadleri değildir.

TERSANEDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR?

Bugün Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Olan Mustafa Demir’in Samsun milletvekilliği ve bakanlık yaptığı önemde gündeme gelen Tersane yapımı konusunun en başta gelen destekçilerindendi.

O tarihlerde tersanede beş bin işçinin işe alınacağını yani beş bin ailenin geçiminin sağlanacağı söyleniyordu ve bunun es yükü savunucusu da Sayın Demir’di.

Ne oldu, Tersane yapıldı mı, yapılmadı. Yani Ne Mustafa Demir de AK Parti Samsun’a verdiği sözü tutamadı. AK Partili siyasiler ve sonradan gelen milletvekili ve bakanlar da bu işin üzerine gitmedi hiç. Kısaca verilen sözler tutulmadı.

Ancak Mustafa Demir Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, şimdi de sözler veriyor gittiği yerlerde. “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” diye bir söz vardır. Mustafa Demir bugüne kadar çok sözler verdi ancak en önemlisi buydu ve sözünü tutmadı.

Verdiği sözleri tutmadığı için mi acaba halkın içine giremiyor sun dönemde. Seçim öncesi geziyordu oy almak için de şimdi neden ortalarda görünmüyor acaba, salgın korkusundan mı yoksa geçim zorluğu içindeki vatandaşın kendisine iktidarı şikâyet etmesinden mi çekiniyor. Belki de “Ben bundan sonra nasıl olsa yokum” kim ne derse desin düşüncesinde mi?

GÜNÜN SÖZÜ

Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek. (Pitigrilli)