bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor ve 19 Mayıs Stadı
Yazarlar // 26 Şubat 2021 Cuma 06:40

İsmail BAŞARAN

Uzun bir aradan sonra Samsun’da 19 Mayıs Stadı’nda Eskişehir karşılaşmasını izledim. Samsunspor’un oyun düzeninde, futbolcuların isteklerinde ne kadar başarılı olduklarını gördüm. Ve bu takımın sezon sonunda ipi göğüsleyeceği inancımı tazeledim. Buraya kadar olan işin olumlu tarafıydı.

Karşılaşma öncesinde başlayan ve sonuna kadar süren olumsuzluklar da yaşadım 19 Mayıs Stadında. Sıralamakla bitmez ancak birkaçını anlatayım: Samsun 19 Mayıs Stadı yer olarak doğru seçilmiş bir yer değil. Aslında bunu tartışacak değilim de yeni yapılmış bir stad. Milyonlarca liraya yapıldı. Vatandaşın vergileriyle ödedikleri paradan hazineden gerçekleştirildi yapım işi. Yani kimse cebinden harcamadı parayı. O stadın yapımında saçı bitmemiş yetimin de hakkı var.

Pandemi öncesinde nasılsa pandemi sonrasında da aynı. Bu süre içinde eksiklikler tamamlanmamı. İlgililer çalışma yerine sadece yeyip yatmayı seçmişler. Oysa karşılaşmaların oynanmadığı dönemde eksilikler tamamlanabilirdi.

Sıkıntı stada girişten itibaren başlıyor. Kapılar bile yarıya bozuk durumda. Asansörlerden bazıları çalışıyor. Tuvaletlerde arınık malzemeleri yok. Gerçi taraftarlar alınmıyor ancak görevini yapmak için gelenler tuvaletlerde maalesef ne sabun ne de diğer arınık malzemesi bulabiliyor.

Bu eksiklikler Samsunspor’dan mı yoksa Beden Terbiyesi’nden mi kaynaklanıyor bilmiyorum da sonuçta mikrop yuvası durumundalar. Basın tribünü daha yapılırken hatalı bir yere konuşlandırılmış eksiklikleri yok mu var. Gazeteci arkadaşlar gidiyor tribüne maalesef orada da prizlerin hiçbirinde elektrik yok. Ne kliması çalışıyor ne de orada internet var. Ne de ısıtıcı fanlar görev yapıyor. Başka bazı eksilikler de var, Gençlik Spor İl Müdürlüğü soruşturma derdine düşmüş ilgilenemiyor eksikliklerle.

 

GÜNÜN SÖZÜ

"Yalnızlık" tek kelime, söylenişi ne kadar kolay! Oysa taşınması o kadar zordur ki... (Goethe)