bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Üçte Üç Yaptı
Yazarlar // 9 Aralık 2018 Pazar 18:34

İsmail BAŞARAN

Samsunspor ilk dakikalarda rakibi kendi yarı sahasına adeta hapsetti, ancak geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Bunun en önemli nedeniyse topu rakip kale önünde acemice kullanmasıydı. Kendi kalesi önünde bile bir varlık gösteremeyen Manisaspor savunmasını bir türkü aşamadı. Rakip Manisaspor Samsunspor ataklarında sakin ve kontrollüyken Kırmızı Beyaz Siyahlı takım üçüncü bölgede boşluk bulamadı, golü sürekli kanatlardan atılan toplarda aradı. Manisaspor ise öyle bir savunma yaptı ki Samsunsporlu futbolculara gol pası atabilecekleri boşluk bırakmadı.

Manisaspor kalabalık bir savunma yaparken hızlı adaylarıyla da Samsunspor savunmasının arkasına atılan toplarla tehlikeler yarattı.

Oyunun 29. dakikada aradığı golü kanatlardan değil de ortadan gelişen bir atakta buldu. Erhan Şentürk çok akıllı bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Manisaspor yediği golden sonra bile savunma düzenini yine dokuz futbolcu ile sürdürürken kontrollü hızlı ataklarla gol aradı.

37. dakikada Samsunspor Samet ile ikinci golünü buldu ve rahatladı.

Samsunspor ikinci golünü Samsun Valisi Osman Kaymak’ın tribüne ayağını atar atmaz kazandı.

İkinci yarının ilk dakikalarında Samsunspor oyun kurmak yerine uzak mesafelerden gol ararken rakibine de fırsatlar verdi. Manisaspor bu yarıda oyunu kendi sahasında kabul etmedi ve üçüncü bölgede gol aradı. Buna rağmen konuk ekip savunma disiplinini de hiç bozmamaya gayret etti.

Son 20 dakikada Samsunspor galibiyetin rehavetiyle top kayıplarına başladı.

Sonlara doğru bireysel hatalar nedeniyle de Samsunspor farkı artıramadı. Atılamayan her golün ileriki haftalarda aranacak olması unutulmamalı, teknik yönetim futbolculara bunu sürekli hatırlatmalı.

Muhammet Beşir vurdu, vurdu ve 90. dakikanın ardından Samsunspor 4 0’a İlyas da perdeyi golle kapattı.

Samsunspor üçte üç yaptı.