bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Tam Gaz
Yazarlar // 3 Şubat 2020 Pazartesi 20:57

İsmail BAŞARAN

 

7. dakikada ev sahibi Tarsus İdmanyurdu ikinci defa Samsunspor kalesini yoklarken Kırmızı Beyazlı ekibin savunmasının büyük açıklar verdiği görüldü. Samsunspor rakip kaleye yaklaştığında son vuruşlarda başarılı olamadı. Ancak bu iki atak da gelecek golün habercisi oldu.


Tarsus İdman Yurdu’nun çabuk ve baskılı oyunu ilk on beş dakikaya kadar sürdü, daha sonra Samsunspor oyunda dengeyi sağladı ancak bir atakta Yılmaz Can 14. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.


Samsunspor üst üste aldığı üçer puanla Lig’in birinci sırasında olmanın rehavetiyle çıktı sahaya, ilk 20 dakikada ne oyuna sahi olabildi ne de atak düzenledi. Karadeniz ekini oyunun üçte birlik ilk bölümünde rakibini rahatsız edemedi.


İkinci yarıya hızlı başlayan Samsunspor 48’ dakikada Bahattin’in penaltıdan attığı golle beraberliği sağladı. Samsunspor’un golünden sonra Tarsus İdman Yurdu takımı da kontrollü oynamaya başladı.


71. dakikada Ahmethan Köse Samsunspor’u 2-1 öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi takım oyunu yine Samsunspor kalesine yıkmak isterken kendi sahasında boşluklar yarattı ancak konuk ekip bu boşluklardan yararlanamadı. Karşılaşma sonunda 2 – 1 galip gelen Samsunspor beşte beş yaptı.