bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Sevgisi
Yazarlar // 30 Haziran 2019 Pazar 16:54

Ragıp GÖKER

Samsunspor’un şirketleşme sürecinden sonraki ilk olağan kongresi daha önceki kongrelerin hiç birine benzemiyordu.

Eyüp Güler’in oturduğu yere, kulüp müdürü tarafından yapılan müdahale gibi abartılı olsa da, kongredeki tertip ve düzen göze çarpıyordu.

Buna karşın kongreye ilgi beklenenden daha azdı.

Kongreye damga vuran konuşmayı ise Samsun Valisi Osman Kaymak yaptı.

Vali’nin, Samsunspor ‘’Ortak sevgimiz’’ diye başladığı konuşması salondaki az sayıda taraftar tarafından alkışlarla kesildi.

Divan Başkanı Kerami Gürbüz tarafından konuşması için anons edildiğinde de, konuşmasını bitirirken de en çok alkış alan konuşmacı Vali Osman Kaymak’tı.

Gürbüz,  konuşmasını bitirdikten sonra Vali Beye teşekkür ederken, bir maçta taraftarların açtığı ve üzerinde ‘’Osman Kaymak, diye yazılır ama Osman Baba şeklinde okunur’’ diye yazılı pankarta atıfta bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

Vali Osman Kaymak, bazı uygulamaları nedeniyle eleştirilir bulsak da, atanmış bir yöneticinin şehir halkıyla kısa sürede kurduğu samimi diyalog sayesinde halkın sevgisini kazanmış olması, her kamu görevlisine nasip olmayacak bir başarı örneğidir.

Yazımı hazırlamak amacıyla salondan ayrıldığım sırada henüz konuşmasını yapmamıştı ama Başkan İsmail Uyanık’ın da en az Vali kadar salondan alkış aldığını tahmin ediyorum.

O zaten bir efsane.

Her daim alkışı hak ediyor.

Ve bundan böyle de Efsane Başkan olarak anılacaktır eminim.

Kapısına kulüp vurulma durumuna gelmiş Samsunspor için elini taşın altına koyması nedeniyle YILPORT AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’da, alkışı hak eden bir başka Samsun değeridir.

Kongreyle birlikte Samsunspor’un yönetim kurulunda da bazı değişiklikler oldu.

Beklenen bir durumdu belki ama yönetim kurulu listesindeki değişikliği salonda olmasa bile Yüksel Yıldırım’ın kongreye vurduğu damga şeklinde yorumlamak mümkün.

Samsunspor kongresi, Samsunspor’un bu yıl akamete uğrayan Süper Lig yolculuğu için yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum.

Gerek Başkan İsmail Uyanık ve gerekse, Yüksel Yıldırı, Samsunspor’un geleceğini sağlam temellere oturtmak istiyor.

Bunun için de altyapının güçlendirilmesini ‘olmazsa- olmaz’ bir koşul olarak görüyorlar.

Bu nedenle de Kirazlık’taki o dolgu sahasını istiyorlar.

Zihni Şahin, dolgu alanının Samsunspor’a vereceğini söylemişti ama partisi tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapılmayınca, bu projeyi gerçekleştirme imkanı bulamamıştı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kongredeki konuşması sırasında o alanın Samsunspor’a tahsis edileceğinin işaretini verdi ama bence o alanın altyapı tesisi kurmak için Samsunspor’a verilmesi gerektiği konusunda son noktayı ‘’Başkan İsmail Uyanık’ın altyapı konusundaki projelerini destekliyorum’’ diyerek Vali Osman Kaymak koymuş oldu.