bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor Kazanmayı Unuttu
Yazarlar // 26 Aralık 2015 Cumartesi 00:00

İsmail BAŞARAN

Karşılaşma başlamadan aklımdan geçen şuydu.
Samsunspor bir galip gelse, üç puanı alsa da Samsunspor teknik kadrosunun Samsun Basınına koyduğu idmana alınmama ambargosunu unutsam, yönetimin bu konuya çanak tutmasını unutsam,  Teknik Direktör Ümit Özat’ın sağlık sorunuyla yola çıkılarak yapılan eleştirileri unutsam.

Yeni bir sayfa açsam Samsunspor ile ilgili.
Açsam ancak o sayfa bir türlü açılmıyor.
Nedeni basit.
Çünkü Samsunspor teknik kadrosu böyle bir istek içinde değil.
Samsunspor kendi evinde ve sana hafta içinde teknik direktörü Ümit Özat’a sonuna kadar destek olan taraftarının önünde garip bir anlayışla çıktı sahaya.
Taha’yı savunmanın soluna monte eden Ümit Özat, Kırmızı Beyazlı ekibin ikinci bölgesinde top kazanacak ve kazanılan topların iyi kullanılmasını sağlayacak adam eksikliği yaşadı. Ev sahibi Samsunspor kendi evinde olgun atak düzenlemekte bir hayli zorlandı.
Ne kanatlar yeterince kullanılabildi ne de orta sahada topa basılabildi. Bu nedenle de Samsunspor, rakip savunmanın arkasına atılan toplara Kone ve Ofoedu’nun kişisel becerileriyle sahip olup gol aramalarıyla zaman harcadı.
İlk yarı her iki takımın ender ataklarıyla geçti.
İkinci yarıya Samsunspor Canberk’in yerine İvanov’u alarak başladı.
Dakikalar biraz ilerleyince bu kez Mehmet Çakır dışarı alındı. Mehmet Çakır’ın yerine Fatih oyuna dâhil olurken Taha orta alandaki yerine kaydırıldı.
Bu değişiklikle birlikte Samsunspor ikinci bölgede rakibine oranla daha çok topa sahip olunca Samsunspor ataklarını sıklaştırdı.
70. Dakika oynanırken Samsunspor Mustafa Sevgi’nin yerine bu kez Ekigho’yu oyuna aldı.
Ümit Özat böylece karşılaşmayı kazanabilmek için tam silahlarını sahaya sürmüş oldu.
Ancak bu da sonucu değiştirmeye yetmedi.
Karşılaşmanın sonlarına doğru Kone ceza sahası içerisinde düşürüldü ancak karşılaşmanın hakemi Murat Özcan burada penaltıyı veremedi.
Karşılaşma golsüz sona erince Samsunspor altıncı karşılaşmasında da kazanamadı, 
ayrıca altı karşılaşmada da gol atamadı.