bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor İçin
Yazarlar // 8 Ocak 2018 Pazartesi 20:06

Ragıp GÖKER

Samsunspor, tarihinin en bunalımlı günlerini yaşıyor belki ama bunalım yaşadığı tek an, bu an değil aslında.
Geçmişte krizler yaşandı.
Yine öyle bir kriz sırasında, Samsun Valisi iken Anayasa Mahkemesi Üyeliği’ne atanmış efsane valilerimizden Mustafa Gönül’den yardım istenmişti.
Rahmeti Vali, Şehir Kulübünde elinde makbuzla yardım verecek olan işadamlarını beklemeye başlamıştı.
Biri Rahmetli Mansur Yılmaz olmak üzere sadece iki işadamı bağışta bulunmuştu da, Rahmetli Vali, elindeki bağış makbuzuyla Şehir Kulübünün giriş kapısı önünde öylece kala kalmıştı.
Samsunspor adına ne zaman bir kampanya başlatılsa, o sahne gözümün önüne gelir.
Geçen sene de, ‘’BU AŞKIN KAHRAMANI SENSİN’’ adında bir kampanya başlatıldı biliyorsunuz.
Amaçlanan hedefe ulaşılmasa da etkileyici ve bir o kadar da umut verici bir girişimdi.
Samsunspor sevgisi, O’na gönül verenler için bir tutkudur ama Bakan destekli yardımların yanı sıra, o kampanya bile aşkımızın kahramanını düze çıkaramadı.
Rahmetli Mustafa Gönül yıllar önce İşadamlarından yardım alamamıştı ama şimdiki Valimiz Osman Kaymak, İşadamlarından da destek bekliyordur elbette ama kampanyayı halka açtı.
Bu takımda forma giymiş Abdülaziz Solmaz, Taha Yalçıner gibi eski futbolcuların bile ‘’Kimse yoksa bile biz varız’’’ diye duyurdukları paylaşımlarını görüyorum ama beni en çok etkileyenlerden biri eşi de kendisi gibi emekli olan Turan Akşen’in 50’şer liralık katılımı oldu.
Bu yılın emekli maaşlarına yapılan zam yaklaşık 50 lira oldu biliyorsunuz.
Henüz o zammı olmadılar bile ama arkadaşım ve muhterem eşi, ilk maaş farkını Samsunspor’a bağışlamış oldu.
Hani nasıl söylenir ‘’Çok veren maldan, az veren candan’’ diye.
Gönülden bir bağış olmuş.
Bizim gazetenin personeli ki, ben onlara ‘’HALK’ın Çocukları’’ derim. Onlar da kampanyaya katılma hazırlığı yapıyorlar.
Dün Şehir Kulübü önünde toplanan taraftarlar Cumhuriyet Meydanında son bulacak yürüyüşle AŞKIMIZIN KAHRAMANI’nı, düştüğü bu zor durumundan kurtarmak için başlatılan kampanyaya destek için dikkat çekmeyi amaçladılar.
Rahmetli Valimiz Mustafa Gönül, bir zamanlar işadamlarımızdan beklenen desteği görmemişti ama Samsunspor’a para desteğinde bulunduğunu bildiğim işadamlarımıza da haksızlık etmek istemem ancak, Vali Osman Kaymak’ın halka, yani tabana yaydığı bu kampanya da bu defa amaca ulaşılacak galiba.
Ciddi bir kaynak akışı olduğunu işitiyorum.
Unutmadan şunun da altını çizmek isterim.
Temlikler TFF’den gelen paradan ödendiği işin bu kampanyada toplanacak para, başta Kazım Yılmaz olmak üzere asla yönetici temliklerine gitmeyecek.
Kampanyanın parası şu anki takıma harcanacak.
Başta Valimiz Osman Kaymak olmak üzere bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum Samsunspor taraftarını kutlar ve ayrıca teşekkür ederim.
Her şey BU AŞKIN KAHRAMANI için