bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor direniyor
Yazarlar // 22 Nisan 2013 Pazartesi 07:34

İsmail BAŞARAN

Haftalardır takımda kendisine yer verilmeyen Kere nihayet sahadaydı.
Ne olmuş da Besim Durmuş inadından vazgeçmişti?
İyi ki de vazgeçmişti, çünkü haftalardan defansın göbeğindeki aksaklık nedeniyle golleri hep buradan yiyen Samsunspor Bucaspor karşısında 90 dakikayı gol yemeden bitirdi.
Samsunspor ilk yarıya rüzgârı da arkasına alarak başladı.
Bu yarıda rakibinin üzerine gelmesini bekleyip kontratakla gol aradı.
Ancak ikinci bölgeyi geçerken Kırmızı Beyazlı ekip orta sahada çok top kaybetti. Ev sahibi Bucaspor da Samsunspor’a uyunca ilk yarı ortada futbol diye birşey görülmedi.
Samsunspor adına Fatih Şen’in kazanılan topları kullanmadaki beceriksizliği savunma oyuncularını da zor durumda bıraktı.
İlk 45 dakika genellikle orta alan mücadelesi olarak geçti.
Samsunspor bu yarıda Abdülkadir ve Robert ile gole çok yaklaştı.
Kırmızı Beyazlı ekip ikinci yarıya beklenenin aksine daha hızlı başladı ve oyunu rakibinin yarı sahasına yıktı. Samsunspor’un bu baskısı nedeniyle ev sahibi Bucaspor atağa çıkmakta biraz zorlandı.
Ancak rakibin rüzgarı arkasına alması, Samsunspor’un rüzgara karşı oynaması futbolcuların daha fazla efor harcamalarına ve yorulmalarına yol açtı.
Bu yarının ortalarından sonra Samsunspor’un orta sahada rakip kaleye doğru oynama yerine top çevirmeye başlaması ve rakibini üzerine çekmek istemesine bir anlam veremedim.
Rakibi az adamla yakalamışken üzerine gideceği yerde, üzerine gelmesini beklemek ya güçsüzlükten kaynaklanır ya da kenar yönetimin beceriksizliğinden.
Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus pozisyonlara çok yakındı, sonuca etki edecek bir düdük çalmadı.