bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor 6 Puan Kaybetti
Yazarlar // 11 Mart 2019 Pazartesi 22:09

İsmail BAŞARAN

Kastamonuspor Samsunspor karşılaşmasını izlemek için bir grup gazeteci arkadaşla bu ile gittik. Karşılaşmayı izleyecek yeri stadda önce bulmakta sonra da oturmakta zorlandık. Basın mensuplarının içeri alınması büyük sorun oldu, sonrasında basın için ayrılan bölümde zor da olsa yer bulduk ancak görevli yine geldi ve bayanlar da buradan izleyecek diye diklendi. Kısaca, Kastamonu Stadında basın mensuplarının çalışmaları engellenmek istendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın soruna çözüm bulabilmesi için öncelikle Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü görevlilerini eğitmeli, görevlerini bilmeyenlere görevlerini hatırlatmalı.

Dönelim sahaya, Kırmızı Beyaz Siyahlı takım üç golcüyle çıktığı sahada rakip kaleye oyunun ilk 15 dakikasında üç kez gidebildi, birinde gole çok yaklaştı ancak sonuç gelmedi. Samsunspor rakibi Kastamonu karşısında ilk yarıda orta sahadan çıkışlarda zorlandı. Kastamonu bu yarıda oyunu kendi sahasında kabul edince atak üstünlüğü elinde gibi göründüyse de rakip kontrataklarla Samsunspor kalesinde hızlı forvet adamlarıyla gol aradı. Kırmızı beyaz siyahlılar savunmada bazen açıklar verdiyse de rakip hızlı adamlarıyla Samsunspor’un üzerine gitti. 44. dakikada bir savunma hatasında Samsunspor golü kalesinde gördü. İlk yarı bu sonuçla bitti.

Golden sonra oyundan tamamen düşen Samsunspor ikinci yarıya da bu moral bozukluğuyla başladı. Samsunspor rakibin baskısından bir türlü kurtulamadı ve topla oynamakta zorlandı.

Samsunspor ikinci bölgede top hâkim olamayınca bu yarı gol için üçüncü gölgeye sürdüğü dörtlü bloğunu topla buluşturamadı, bu da rakibin rahatça oyuna hakim olmasına yol açtı.

Rakibi karşısında bir türlü oyun kuramayan Samsunspor ’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir oyun düzenini de değiştirdi, dört dört ikiye döndü, hem savunmasını hem de orta alanda topa sahip olup rakibin üzerine gidemedi ve bir ikinci golü yememeyi amaçladı. Şampiyonluk için mücadele eden Samsunspor’un bu düşünce içine girmesi ilerisi için umutları söndürür gibi oldu.

Doksan dakika boyunca Samsunspor birinci bölgede topu iyi kullanamayınca ikinci bölgede ve üçüncü bölgede de rakibine baskı kuramadı. Bu oyun anlayışı sonucu da Samsunspor sürekli savunmada kaldı. Rakibine yenilen Samsunspor haftayı üç puan değil altı puan kayıpla kapattı