bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUNSPOR 55 PUANDA
Yazarlar // 10 Şubat 2020 Pazartesi 09:31

İsmail BAŞARAN

Samsunspor, şampiyonluk yarışındaki rakibinin haftayı puanla kapatması nedeniyle oyuna kontrollü başladı.

İlk gol pozisyonu rakipten geldi ve büyük bir savunma hatasında şans Samsunspor’a güldü. Hemen bir dakika sonra yine bir savunma hatası bu kez rakipten geldi.

Dakikalar dokuzu gösterirken Atabey sahne aldı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Afyonspor topa daha fazla sahip olmaya başladı ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın ilk on dakikası içinde Samsunspor Kalecisi Nurullah üst üste iki pozisyonda büyük hatalar yaptı.

Golden sonra Samsunspor kendi sahasında top çevirdi ve rakibin üzerine kontra ataklarla gitmek istedi. Bu dakikalarda rakip Afyonspor Samsunspor kalesinde daha çok göründü. İlk yarı Nurullah’ın attığı golle 1-0 Samsunspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıya rakip Afyonspor gol bulabilmek amacıyla oyunu Samsunspor kale önüne doğru yıkmak istedi ve orta sahayı ele geçirdi. Ancak bu istek Samsunspor’un hızlı ve hareketli, istekli olmasıyla amacına ulaşamadı oyun da dengelendi.

Ertuğrul Sağlam ikinci yarının hemen başında Bahattin’i oyuna aldı. Atabey ve Bahattin’le rakip savunmasını daha çok hırpaladı ve böylece de Kırmızı Beyaz Siyahlı takımın rakip kale önündeki pozisyon zenginliği arttı. 70. Dakikada Samsunspor kalesi Savunmada adam paylaşım hatasında bir tehlike atlattı. Samsunspor 70. Dakikadan sonra kendi sahasına çekilince rakip atak üstünlüğünü ele geçirdi ve oyun Samsunspor yarı alanında oynanmaya başlandı.

Bu dakikalarda Samsunspor oyunu kontrol edeceğine rakibin oyununa ayak uydurmaya çalıştı, böylece de topa daha çok sahip olan rakip takım oyuncuları oldu. Bahattin Köse ben buradayım dedi ve takımının ikinci golünü attı, taraftar da uzatmalarda rahatladı. Samsunspor yola devam dedi.