bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunlular sonucu belirleyeceklermiş
Yazarlar // 13 Haziran 2019 Perşembe 11:49

İsmail BAŞARAN

Adalet ve Kalkınma Partisi Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğden Karaaslan bir toplantıda konuşup ilginç bir açıklamada bulundu. Karaslan’a göre İstanbul seçimlerinde Samsunlular belirlemiş olacakmış.

Karaaslan’ın bildiği bir durum vardır sanırım yoksa böyle bir iddiada bulunmazdı. Seçim sonuçları bugünden belli ise seçime neden gidiliyor İstanbul’da?

Bu seçimler yapılmıştı ve Ekrem İmamoğlu kazanmıştı aslında. Ancak İstanbul’u devretmek istemeyenler bahanelerle seçimi iptal ettirdiler.

Yahu bu milleti aptal mı sanıyorsunuz siz. Seçim kurullarını siz belirliyorsunuz, başkanlarını siz belirliyorsunuz sonra da şaibeli diye seçimi iptal ettiriyorsunuz. YSK da önce şaibeli diyor sonra da kendi kararını iptal ediyor ve seçimlerde şaibeli durum yok diyor.

Ancak seçim yine de yenileniyor.

Şimdi de Sayın Karaaslan “İstanbul seçimlerinde Samsunlu hemşerilerimiz belirleyici olacak” diyor. Olacak da AK Parti’ye artı mı yazacak yoksa eksi mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Karaaslan’ın Samsun’da suya, elektriğe, ulaşıma gelen zamlardan haberi yok galiba. Bu zamlarla birlikte Samsun’da hayatın zorlaştığını unutuyor sanırım. Eğer Samsunlu hemşeriler belirleyecekse sonuçları sakın AK Parti’nin aleyhine olmasın.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı da İstanbul’da çalışmalara başlamış, iyi de neler anlatıyor acaba, zamlardan bahsediyor mu?

Samsun’da çalışabileceği inanlar bulamadığı için mi başka illerden üst düzey yöneticiler getiriyor?

 

PARA NEREDE?

Atakum Belediye Başkanı CHP'li Cemil Deveci, teslim aldıkları belediyede bilançoda görünen 7,2 milyon TL paranın kasada olmadığını tespit ettiklerini söyledi ya aklıma bazı sorular takıldı.

Nerede bu para ve hesap soruldu mu, sorulmadıysa kimden ve ne zaman sorulacak?

Sayın Deveci, kendisi hukukçudur yanında da hukukçular vardır. Sayın Deveci bayram tatilinin bitmesini beklediklerini söylemişti yargıya başvurmak için. Bayram tatili bitti sanırım bu konu hakkındaki çalışmalar da yakında tamamlanır.

Deveci, "Kimse devri sabık yaratmak istediğimizi sanmasın. Ama kimse de bizden yapılmış ya da yapılacak hiçbir yanlışa sessiz kalmamızı beklemesin. Bayram tatilinin bitmesini bekledik. Hemen yargıya başvuracağız. Yargıya gitmek yasal bir zorunluluk ama sadece yasal değil aynı zamanda ahlaki bir sorumluluk da. Atakum’u Atakumlularla birlikte ve ahlakı esas alan bir anlayışla yöneteceğiz. Bu yönetimde kimseye haksız bir itham da bulunmayacağız ama halkın kaynaklarına yönelik herhangi bir kötü niyeti de herhangi bir yanlışı da görmezden gelmeyeceğiz" dedi.

Atakumlular sözlerin tutulmasını bekliyor.